Veckans planer

Ny vecka vilket betyder nya planer och jag tänkte dela med er av mina planer inför denna veckan. Jag tror att det kommer i stort sett bli en rolig vecka!!

Måndag - Idag har jag haft matte test som tidigare sagt och sedan klippte jag min lugg igen på Spaderkung i Växjö. Här hemma har jag försökt hitta min nyckel, men alltså den är verkligen borta?? Vilket är så konstigt, förstår ingenting. Men nu har jag pluggat samhälle och kollar för tillfället på Chicago fire. Senare ska jag läsa lite och sedan är det dags för ett nytt avsnitt av ph klockan 22.00.

Tisdag - Imorgon går jag i skolan från 9.10-13.40. Efter skolan blir det samhällsplugg bland annat! Annars har jag inte mer än det planerat. Bara att kolla på ph vid klockan 22.00 är det enda planerat.

Onsdag - Jag går i skolan från 9.35-14.05. Efter det blir det återigen mer samhällsplugg och sedan ska vi fira mig hos pappa runt 19.00 på kvällen. Efter det ska jag hem och kolla på Unga mammor och försöka plugga lite mer samhälle.

Torsdag - Skola från 8.00-14.20. Dags för ekonomisk politik provet...känner mest nej tack alltså! Men bortsett från det tråkiga så ska jag ÄNTLIGEN träffa Alice igen efter skolan. Så det blir förmodligen en fika eller lunch (beroende på skolmaten), så mysigt! <3 På kvällen ska jag bara ta det lugnt för att jag äntligen inte ha något i skolan som ska in denna veckan.

Fredag - JAG FYLLER ÅR!!! 17 år och ett år kvar till 18. Det blir skola från 8.00-14.10 sedan hem för att hämta upp Anton och sedan fira min födelsedag hos mormor & morfar med god mat och lite presenter, hihi.

Lördag - Jag tror det blir en lördag med mest mys och vila för att sen se andra chansen av Melodifestivalen.

Söndag - Inget planerat än så länge!

  • Vardag
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer