Två år yngre...lista!

Dagens lista går ut på att jag ska kolla tillbaka för två år sedan och lista olika saker över den tiden! Alltså var det 2015 då och jag var 15 år...speciellt år det där. Ett år då det hände väldigt mycket i mitt liv så det här kan bli spännande.

Vilka "misstag" gjorde du? - Mitt 2015 var stormigt...jag började på en ny skola som jag snabbt kände att jag inte trivdes där...jag hade dock inget val så gick klart det som var kvar av grundskolan där. Men på grund av min känsla av otrivsel så kunde jag inte vara mig själv. Jag kände att den jag var inte så man skulle vara. Så på grund av detta gjorde jag många misstag och vände mig själv emot mina egna principer.

Vad lärde du dig av livet? - Att man ska verkligen alltid vara sig själv, det blir bäst så och du kommer må så mycket bättre själv. Och går aldrig emot dina egna principer för att någon annan sa till dig att dessa inte stämde eller försökte få dig att göra något annat. Så länge ens principer inte skadar någon annan så bör man tro på dem.

Vilka var dina bästa stunder i livet? - Hmmm...förmodligen när jag hade börjat 9:an och hela min parallell klass åkte till Tyskland med buss och båt för att besöka koncentrationsläger som Sachsenhausen och Ravensbruck, men även ha en heldag i Berlin. Vi fick en bättre stämning i klassen efter denna resan. Enda negativa med resan var att vädret sög så man hade ingen lust att gå ut alls.

Vad gjorde/tänkte du DÅ som du hade aldrig kunnat göra/tänka IDAG? - Missa så många lektioner jag gjorde då?? Detta var en av mina dåliga val...men jag var i en dålig period i mitt liv så jag orkade inte så mycket. Jag valde att stanna hemma väldigt ofta pga olika anledningar. Idag hade jag fått panik om jag hade missat så mycket, vilket jag till viss del hade då med, men koncentrerade mig inte så mycket på det. Även fast jag väljer att stanna hemma ibland pga mitt mående även idag så är det inte alls så mycket som jag tyvärr gjorde då.

Vad har förändrats från 2015-2017? Är det bra eller dåliga förändringar? - Endast bra förändringar, tror jag. Jag har blivit starkare i mig själv, börjar hitta tillbaka till mig själv och börjat även lära känna många nya sidor av mig själv. Sedan har jag även börjat på gymnasiet vilket är en stor förändring, men även den roligaste, eller ja den tar ju kål på mig, men äsch. Jag har även blivit mer säker på min stil och hur jag vill klä mig, vilket alltid är kul och gör det enklare att shoppa.

Hur har du utvecklats under dessa två åren? - Tror jag har sammanfattat det ganska bra på de övre frågorna, men jag har blivit starkare i mig själv och har börjat hitta tillbaka till den JAG är.

Här nedanför får ni lite gamla Facebook-profiler från 2015. Och det här är så underhållande för mig att kolla tillbaka på dessa bilder...herregud säger jag bara.

Maj 2015

December 2015, mitt hår var så långt här???

November 2015, denna togs när jag hade varit och hälsat på Skönhet och hälsa programmet på Kungsmad.

Oktober 2015...och här tyckte jag att jag såg sååå sensuell ut...

September 2015...här tyckte jag att jag hade lyckats med mina ögonbryn.

Augusti 2015, älskade den cropped toppen mer än allt.

Juli 2015...kommer ihåg att jag tyckte jag var SÅ fin på den här bilden!!

Juni 2015 (ögonbrynen...)

Maj 2015, tyckte denna klänningen var så söt!

Februari 2015, alltså HUR kunde man tycka att dessa ögonbryn var snygga?? Såhär hade jag även mitt hår nästan varje dag under en period.

Januari 2015, återigen mina ögonbryn. Jag tror även jag ha använt den appen Whitagram som jag använde till ALLA mina bilder under en period och hade gärna någon annan färg än vit...

Gillar

Kommentarer