Timeflies lista!

1. Vad är ditt förhållande till tid? - Vi är ju inte de bästavännerna ifall jag blir sen eller liknande då jag HATAR stress. Jag föredrar mer när tiden och jag går mer hand i hand.

2. Vilken tid på dygnet gillar du bäst? - Mellan 13.00-17.00 är jag som mest aktiv så då antar jag.

3. Vilken är den bästa veckodagen? - Jag skulle nog säga tisdagar eller fredagar!

4. När går tiden som snabbast? - När man har roligt (haha), nej men när jag är riktigt fokuserad på något!

5. När går tiden som långsammast? - Under första lektionen VARJE morgon (oftast).

6. Hur lång tid tar det för dig att sminka dig? - Det beror på om jag gör full sminkning eller inte. När jag ska till skolan tar det ca 20 min och gör jag full sminkning kanske det tar ca 30 min.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i? - Vet inte om årstal gills som tidsepok, men om det gör så skulle jag nog säga 50-60-talet och 80-90-talet.

8. Äter du snabbt eller långsamt? - Det beror helt på! Men oftast snabbt, tyvärr. Vilket har blivit något slags vana då jag alltid åt långsamt när jag var yngre, men folk hetsade mig alltid för det så jag började äta snabbare med tiden.

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på? - När jag är inne i bloggperiod så bloggen! Annars så är det serier (sorgligt nog) och på intressanta samtalsämnen.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på? - Tråkiga uppgifter och städning och med städning menar jag damma.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar? - Jag vaknar 06.00 på måndagar, torsdagar och fredagar och på tisdagar och onsdagar vaknar jag 07.20 då jag har sovmorgon. Jag lägger mig runt 21.00-22.00 när jag inte har sovmorgon och om jag har sovmorgon är det mellan 22.00-23.00.

12. Vad skulle du gärna vilja ha mer tid till? - Bloggen och mer ork till att hålla det rent på mitt rum.

13. Vad gjorde du för tre timmar sedan? - Jag tog en power-nap med Anton haha. Och detta var runt 16.00.

14. Vad händer de kommande tre timmarna? - Jag ska kolla på Are you the one, kolla mer på tv och sedan får vi se vad jag och Anton hittar på.

15. Var ser du dig själv om 10 år? - Om 10 år är jag 27 år (sjukt!) och då hoppas jag att jag har ett eller två barn och bor i ett hus utanför eller innanför någon storstad. Då har jag även rest dit jag vill och kan och har pluggat och jobbat inom det JAG VILL i en längre period.

Gillar

Kommentarer