Photo tag

Klockan är 19.37 och jag sitter hemma i min säng med en total söndagsångest...vill verkligen inte. Jag vill helst bara blir klar med allting som har med skola och göra och gå vidare med livet. Men så snabbt går det inte tyvärr...

Annars då? Ber om ursäkt för seg uppdatering denna helgen, men har verkligen bara velat vila och inte tänka så mycket. Jag kommer dock ta tag i bloggen mer den här veckan.

Det är ju som sagt söndag, vilket betyder att det är dags för en ny lista och idag kommer den handla om bilder, so here we go!

1. Vad använder du när du tar dina bilder? - Jag tar med min Iphone 5. Oftast tar jag med kameran på Instagram när jag tar selfies och den vanliga kameran när jag ska ta på annat. Väldigt sällan jag tar bilder med Snapchat.

2. Bästa stället att fota på? - När det gäller selfies så skulle jag nog säga precis vid fönstret (särskilt när det är bra ljus, det vill säga mitt på dagen) eller precis under/framför en lampa och när det gäller annat så är det fina himlar och när det är mer grönt ute.

3. Sämsta stället att fota på? - För mig är det mitt inne i ett rum där ljuset är kasst, t ex i hörn eller dit ljuset inte når.

4. Bästa effekten? - Jag älskar och använder alltid VSCO och min favoriteffekt är definitivt A6.


5. Visa en gammal bild du fortfarande är riktigt nöjd med? - Tycker fortfarande om den här!! Ljuset och mitt smink lyckades jag riktigt bra med här.

6. Jag älskar att fota...- vardagsbilder, bilder på mina vänner och selfies (när det går bra vill säga).

7. Jag gillar mindre att fota...- hmmm, tråkiga saker? Svårt att säga faktiskt.

8. En funktion du saknar på din kamera? - Den där skärpan eller vad man ska säga som Iphone 7 har. ÄLSKAR!

9. Dina bästa tips för de bästa resultaten? - Hitta det där bra ljuset och fokusera på det du vill få fram, annars är VSCO en superbra app för att fräscha till dina bilder både när det kommer till ljus, kontraster och effekt.

Gillar

Kommentarer