Min helg

Från när jag, Amanda och Nathalie hade en mysig middag på Pizza hut innan det var dags för musikalen Operation 83.

Såhär såg jag ut igår när det var Valborg!

Okej så min helgs planer blev lite förändrade. Istället för att åka till Lund och fira med Anton blev det att vara hemma med familjen istället.

Helgen såg ut såhär istället:

Fredag - Jag, Amanda, Josefin, Shirana och Nathalie gick ner på stan och hade det allmänt kul och mysigt innan jag, Amanda, Nathalie tog bussen upp till Pizza Hut. SUPERGODA pizzor har dem! Vidare så åkte vi tillbaka ner till stan och gick upp till Katedral och kollade på musikalen Operation 83 som började klockan 19.00. Alltså den var SÅ bra!! Jag fick gåshud. Den höll på i ca 2 timmar och efter det så följde vi med Nathalie ner till stan för att hon skulle ta sin buss vid kl 22.00. När hon hade åkt gick jag och Amanda hela vägen hem till hennes pappa och hade ett stopp på Coop och köpte med oss choklad. Väl hemma hos Amanda blev det en sen natt med Mamma Mia och Riverdale.

Lördag - Jag och Amanda vaknade vid kl 11.00 efter en sen natt och sedan blev jag hämtad runt 14.30. Det blev alltså inget Lund då min familj hade blivit sjuka så istället blev det en lugn lördag hemma.

Söndag - Igår var det alltså Valborg och för mig blev det inget festande då det blev lite ändrade planer...men istället åkte vi in till Grand och jag hittade två hårband från Glitter och två toppar från Bik Bok. Vi kom hem runt 17.00 och då kollade jag på det senaste avsnittet av SKAM innan jag begav mig hem till mormor & morfar för att äta god mat och efterrätt.

Just nu sitter jag och kollar på Unga föräldrar och idag blir det en lugn dag. Jag har tänkt gå ut på en pw då det ska bli ca 15 grader idag och även tänkt läsa lite. Jag ska dock ta det lugnt idag då det känns som om jag håller också på att bli så sjuk som resterande av min familj.

  • Vardag
  • 434 visningar

Gillar

Kommentarer