Min effektiva dag

Jaha, då rullar denna onsdagen mot sitt slut. Jag tog en till hemmadag för att bli helt återställd och det resulterade i att bli en väldigt effektiv dag.

Jag steg upp vid 07.20 för att jag hade inte bestämt mig om jag skulle gå till skolan inte, men kände att nej det här kommer inte gå bra. Då hade jag blivit tillräckligt pigg så jag kunde inte somna om. Så jag låg och drog mig i sängen fram till 08.15 kanske, då gick jag upp och gjorde frukost och satte igång senaste avsnittet av Ex on the beach. Efter detta läste jag i ca 40 min innan The mentalist började på kanal 3 vid 10.00. Jag tittade klart på det och fixade sedan lite här hemma. Sedan drog jag på mig dojjorna och gick en PW på 50 min. Alltså Gud vad skönt och fint det var! Så härligt.

Vidare så när jag kom hem hoppade jag in i duschen och gjorde min inpackning. Efter det åt jag lite lunch och bestämde mig sedan för att baka lite muffins. Tyvärr blev dem dock misslyckade av okänd anledning...de smakade INGENTING och var typ luftiga??? Jaja kände mig lite duktig i alla fall.

Sedan efter muffinskaoset satte jag mig vid datorn och kollade på NCIS, Bones, Time out och WZP Mello. Jag hade efter serie kollandet en lugn kväll med youtube och tillsist Unga mammor.

Nu är det dags för mig att säga godnatt. Dax för skolan imorgon igen. Vilket betyder upp igen kl 06.00, suck.

  • Vardag
  • 146 visningar
  • Nära Grimslöv

Gillar

Kommentarer