It's all about fashion!

Nu är det dags för ännu en lista och dagens lista kommer handla om mode...so let's go!

1. Var köper du dina kläder? - H&M, Gina Tricot, BIK BOK och Lindex oftast.

2. Vad har du helst på dig när du ska ut och dansa? - Hmmm jag föredrar svart när det kommer till festligheter. Så antingen en svart klänning eller ett bar svarta kostymbyxor och någon fin topp.

3. Vad sover du i? - Oftast trosor då jag blir så jäkla varm när jag sover.

4. Hur ofta köper du kläder? - Tyvärr för ofta kanske...är riktigt duktig på att spontanshoppa, men försöker bättra mig så nu kanske det är ungefär en gång i månaden.

5. Vad är den mest störiga artikeln du har i din garderob? - Jag förstår inte riktigt denna frågan...men kanske något plagg man vill slänga bort för att man inte använder den längre, men så har man någon connection till plagget så det blir inget med det.

6. Vad gör du med kläder som du inte använder? - Låter min lillasyster kolla på det först sedan kanske någon kompis och sen vidare skänker jag det till Röda korset.

7. Vilka plagg har du alltid svårt hitta? - Blusar som sitter bra och har något extra. Men även självklart byxor i olika former som passar mig eftersom jag är så kort.

8. Vad känner du dig fin i? - Kanske ett par kostymbyxor och en blus som sitter bra eller någon snygg topp och därtill en snygg kappa såklart och ett par sneakers + en fin väska till.

9. Vad undviker du i klädväg? - Sådant som lätt kan se "ballongaktigt" ut. T ex vissa blusar som kan få en att se ut som tio storlekar större. Det och sen är jag inte superförtjust i linnen tyvärr...men försöker att jobba på den fronten.

10. Vad saknar du i din garderob? - Fler kostymbyxor, jeanskjolar, snygga sweaters, vardgasklänningar och väskor med färg nu i vår/sommar.

Gillar

Kommentarer