Ingen söndagsångest här inte

Idag är det den 16/4-17 och snön som föll igår har idag smält bort, vilket är så skönt! Nej tack till snö i april. Vi är ju snart inne i maj så nej nu vill jag vår, vår och vår.

Som sagt så är det söndag idag vilket brukar vara sista dagen innan allt drar igång igen, men inte den här gången, nej vi är lediga imorgon också då det är annandag påsk. Så för mig blir det bara tre dagar i skolan den kommande veckan då jag ska iväg på fredag <3

Dagens planer är inte något alls i princip. Jag har inte direkt några planer och ska bara vila har jag tänkt. Jag har kollat på 150 dagar kvar till studenten som sänds på Dplay varje måndag, gjort en inköpslista inför en Ullared-resa vi ska göra i maj och nu hade jag tänkt rensa ur en byrå jag har här inne på mitt rum och även flytta över alla mina smycken till min nya smyckeslåda. Sedan hade jag tänkt kolla på Jurassic World och resten av dagen får vi se vad som återstår.

Förövrigt var jag och familjen på Kosta Outlet igår och där fick jag tag på en supersnygg svart kavaj från Only för 249 kr och den tidigare nämnda smyckeslådan från en butik som heter Port House för 129 kr. Vi var där under hela eftermiddagen och åt tacosbuffé till lunch och åt glass även fast det var snöoväder. Sedan på kvällen åt vi påskmiddag hos min mormor och morfar och sedan begav vi oss hemåt igen vid 21.00 tiden.

  • Vardag
  • 282 visningar

Gillar

Kommentarer