I'm back..

Efter en fredag och lördag utan någon som helst bloggning är jag nu tillbaka..

Så vad har jag gjort är då frågan? Jo i fredags följde jag med David direkt hem efter skolan så var jag och han hemma hos honom. Vi bestämde oss för att gå ut och springa en runda, vilket gick riktigt bra. Nästa fitness couple typ haha. När vi kom in igen så skulle vi dricka någon protein dricka och asså det var så äckligt. Usch..nä men funderar faktiskt rejält på det här med träning nu. Vet att jag ha gjort det innan men nu är det ändå sommarlov snart så då behöver man inte känna någon stress över att man ska hinna med allt..hmm ja vi får se.

Iallafall vid 9 typ kom Isac och Titti till oss och så bestämde vi oss för att gå ner till Consum vilket ligger i mitt i Älmhults centrum och David bor i Klöxhult. Så ja det var en bit att gå. Vi satte oss sedan på torget och satt där och snackade lite innan vi gick hem till David igen. Riktigt skön kväll!!

Igår då, vi steg eller JAG steg upp vid 07.30 för att börja fixa mig (David steg upp vid 08.00 ungefär). Sen vid 08.30 åkte vi till stationen och mötte upp Titti, Cornelia och Axel för att sen ta tåget till Köpenhamn vid 08.52. Vi var framme i Köpenhamn runt 11 då gick vi direkt och åt på McDonalds för vi var alla SÅ hungriga. Efter det gick vi Tivolit och där var vi från 11.30 till ca 16.30. Det var sååå kul!! Vi tog tåget hem igen 19.12. En riktigt bra dag med goa människor. När jag och David kom hem igen till han så la vi oss och kollade på film.

Idag kom jag hem igen vid 9.30, då David skulle på konfirmation. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, bara tagit det lugnt efter en hektiskt men väldigt rolig helg.

Dock har jag varit väldigt dålig på att ta bilder under helgen..ajaj. Tog bara EN bild på tivolit. Jaja ni får leva med det.

  • 216 visningar

Gillar