I vanlig ordning

Måndagskväll som snart går mot sitt slut och jag sitter här i sängen och nästan halvsover känns det som. Den här måndagen har varit en bra start på veckan, men det smällde hårt att få gå upp tidigt återigen.

Jag var i skolan från 8.00-14.00 och hade både muntligt prov i historia och hade tal på svenskan, men båda två gick dock oförväntat bra! Så det var jag nöjd med. Efter skolan drog jag upp till Grand för att shoppa lite för mitt presentkort. Där mötte jag även upp Alice, Emil och mamma runt 15.30.

Jag hittade en ASSNYGG jeansjacka på Vero Moda som ni kommer få se senare ikväll och även lite annat fint. Jag fick även hem tröjan som jag beställde på Nelly.com i onsdags. Det kommer bild på den senare också, men kan säga att jag blev supernöjd!

Lite veckans planer då? Jodå såhär ser det ut denna veckan:

Tisdag: Skola från 9.10-12.15, ut och gå en PW i det fina vårvädret, plugga matte (har kursprov nästa vecka :( ), plocka i ordning på mitt rum, skriva på min svenska inlämning och kolla på ph.

Onsdag: Skola från 9.35-14.05, plugga svenska eller matte (har ej bestämt mig än), plugga spanska, kolla på Bones, NCIS och Unga mammor och även kolla på ph.

Torsdag: Skola från 8.00-14.20, plugga matte, skriva på min svenska inlämning, kanske plugga spanska och kolla på Chicago fire och Unga mammor.

Fredag: Skola från 8.00-14.10, plugga matte, kanske plugga historia, kolla på Grey's Anatomy och sedan kanske Anton kommer hit.

Lördag: Plugga matte (om jag orkar), plugga lite historia, mysa med Anton och kolla på premiären av Talang vid kl 20.00.

Söndag: Plugga matte, plugga historia, kolla på Ex on the beach och Are you the one.

Som ni ser är det en riktig plugg vecka då jag har muntlig spanska på torsdag, svenska inlämning på fredag, historiaprov på tisdag nästa vecka och kursprov i matte på fredag nästa vecka. Kill me pls...

Nu blir det ett avsnitt av Chicago fire, lite skrivande på min svenska inlämning och ph kl 22.00.

  • Vardag
  • 112 visningar

Gillar

Kommentarer