Försöker vara stark.

Mycket händer just nu. O då menar jag mycket. Ni vet folk ser inte på mig att jag mår inte bra försöker ta hand om mina kompisar som inte mår så bra heller just nu. Fokuserar på dem istället för mig själv.

Idag svimmade jag igen. Så jävla trött på det. O de värsta att vakna upp o har ingen aning vad som har hänt under tiden. Tydligen så hade jag krampat en hel del så de hade typ gett mig lugnande för de eller nåt. Inte såå enkelt för en 14 årig tjej att förstå redigt allt. Så pass smart e jag inte, haha. Men jag e såå j*vla trött på att åka ambulans in till akuten 1 gång i veckan och inte leva ett helt normalt liv. Vad är de för mening med det? Ska jag lära mig något utav detta? E de som e meningen att jag ska lära mig något utav detta som jag kan ta med i framtiden? Otroligt trött på de iallafall. Jag menar jag missar lektioner för detta, vilket betyder att jag blir efter o ah ni fattar. De e ju inte så heller att jag bara kan säga t mig själv att nu ska jag sluta svimma. Om de hade varit så enkelt liksom....

Varit dålig uppdatering nu i veckan! Men ah jag jobbar på det.

Imon kommer inlägget som från början var en skoluppgift om ens privatliv som jag väljer att lägga ut här. De handlar om svimningarna ja, men de e för att de e en STOR del av mitt liv.

Hoppas ni alla har haft en bra fredag! <3

  • 389 visningar

Gillar

Kommentarer