Den där texten som verkligen stämmer!

När jag läste denna texten som står nedanför på bilden så tänkte jag "detta e så sant"! För det är verkligen det. Du som person ska känna dig trygg, lycklig och inte oroa dig för vad alla andra ska tycka. Du ska få ha på dig vad du vill (så länge det inte är stötande dvs att de står typ hora o massa sånt på dina kläder). Du ska få umgås med vilka du vill utan att alla andra dömmer dig. Oavsett hur dina vänner så ska ingen döma dig för hur dom är, då är det bättre att lära känna dig först.

Man ska egentligen inte döma någon! För du har ingen aning om vad denna människan har gått igenom. Alla har en andledning till de dom gör. Så istället för att stå där i ett hörn o snacka skit om en person för den har ett visst rykte, gå o prata med den personen o lär känna den. Vem vet, kanske har alla dessa rykten fel o denna personen e helt underbar!

För inte så länge sen hände detta mig. Jag nämner inga namn men jag tror att denna personen kommer förstå att jag snackar om hen. Jag hade hört en massa rykten om denna personen sen träffade jag hen en dag o vi började prata om allt möjligt, o inget av detta som jag hade hört stämde. Denna personen var helt underbar o jag e så glad att jag lärde känna hen för nu e hen en jätte bra vän till mig som alltid finns där. Tänk om jag hade trott på allt detta skitsnacket då hade jag förmodligen inte snackat med den personen den dagen o då hade jag inte haft en sån här bra vänskap med hen❤️

Jag e sån person som gärna vill lära känna personer innan jag dömer dom. För jag anser att jag har ingen rätt att döma någon. Alla har vi en bakgrund o alla kanske inte ha haft ett liv som en dans på rosor. Jag skiter blankt i om de går rykten om den personen, bevisar den att det inte e sant så fine.

Alla förtjänar en chans.

  • 422 visningar
  • Nära Grimslöv

Gillar

Kommentarer

blondinablogg,
Hej jag lånade din text du skrev, Man ska egentligen inte döma någon! För du har ingen aning om vad denna människan har gått igenom. Alla har en andledning till de dom gör. Så istället för att stå där i ett hörn o snacka skit om en person för den har ett visst rykte, gå o prata med den personen o lär känna den. Vem vet, kanske har alla dessa rykten fel o denna personen e helt underbar! Och skrev ett eget inlägg för just detta BS pågår i Lycksele och överallt faktiskt :( Man blir fan less men varken ja å sambon orkar bry oss som skitsnack. egna uppfattningar går alltid hem
fames.se/blondinas