De senaste dagarna

(Senaste bilderna från min instagram juliaberggreen)

Hej alla!

Nu hade jag tänkt kika in här igen efter 6 dagars frånvaro. Jag har bara varit allmän trött och inte funnit någon inspiration till att blogga. Dock gör jag nu ett försök!

Det här är vad som har hänt de senaste dagarna:

Lördag 22/4: Jag, Anton, Antons mamma och syster var på Väla och shoppade lite grann. Jag hittade ett rött nagellack från Isadora, en ögonskugga från H&M's egna sminkmärke (så bra pigment!!) och ett par flare jeans från Lindex för endast 100 kr (kap!!!!). Senare på kvällen blev det grillat och bänkade framför Talang.

Söndag: Jag var hos Anton fram till 16.00 då jag tog tåget till Växjö för att sedan ta bussen hem till Grimslöv 17.20. Varför det blev så krånligt med att komma hem är för att sker en stor ombyggnad på spåren mellan Alvesta-Ballingslöv. Inga Krösatåg utan endast Öresundståg och de går inte till Vislanda där jag brukar hoppa av. + så jobbade min mamma så det fick bli en omväg för mig. När jag väl hade kommit hem runt 18.00 gjorde jag min IKBT och kollade på tv.

Måndag: Skola mellan 8.00-14.00. Efter skolan satt jag och Amanda kvar och pluggade tills det var dax för hemfärd.

Tisdag: Skola mellan 9.10-13.40. När skolan var slut gick jag, Amanda och Senja och fikade på Skåres och satt där från 14.00 till 16.50 då min buss gick hemåt.

Onsdag: Skola mellan 8.00-14.05. Jag hade svenska nationella (läsförståelse) på morgonen och efter skolan satt Amanda kvar med mig på skolan och väntade på min buss som gick 15.40.

Torsdag: Idag har jag varit i skolan mellan 8.00-14.20 för att sedan efter skolan möta upp Alice. Vi fikade på Condeco och satt där någon timme innan vi strosade runt bland butikerna och jag hittade en superfin blus från H&M som var gammelrosa och hade ett bra pris på 149 kr. Jag tog sedan bussen hem 16.50 och har sen dess jag kom hem bara kollat på Toppmäklarna och ätit. Nu blir det Rebecka Martinsson innan det är läggdags för min del.

Imorgon väntas svenska nationella igen (skriftliga) och efter skolan som slutar 13.10 ska jag, Amanda och Nathalie hänga på stan innan Nathalie ska till tandläkaren då får jag och Amanda underhålla oss själva. Efter det ska vi alla tre till Pizza hut och käka innan det är dax för musikal vid 19.00. När den är slut ska jag och Amanda bege oss hem till henne för att tillbringa natten där. <3

  • Vardag
  • 441 visningar

Gillar

Kommentarer