16 grader

(Bilden är ej från idag)

Hej allihopa! Ä-N-T-L-I-G-E-N är det fredag och för mig (och många andra) betyder det att vi nu har påsklov fram till den 18 april. Känns så jäkla bra och jag ska bara njuuuuta av det här lovet innan ruschet drar igång innan sommarlovet.

Jag har i alla fall varit hemma nu i ca 1 timme efter en ganska stressig eftermiddag! Vi fick sluta redan vid 12.15 och då tänkte jag "fan va gött" då hinner jag åka ner i lugn och ro och hämta ut biobiljetter till mig, Nathali och Emilia innan min buss går 12.45. Jag kommer dit i goda tider och får då se att bion öppnar 14.00...aja tänkte jag det är ca 1 timme att vänta och på den tiden hinner jag åka upp till Grand och införskaffa mig lite saker och äta lite (då skolmaten var kass idag). Jag hittade det jag skulle, men det slutade med att jag fick stressäta så jag skulle hinna till bussen som gick ner till stan igen. Jag hann med med en stor marginal och hade tagit med maten i min väska, haha! Så fortsatte äta den under bussturen. Min panik var ändå rätt grov med tanke på att min buss hem gick 14.05 och bion öppnade 14.00 vilket betyder att jag var tvungen att fixa allt det där på ca 4 min. PRAISE TO THE LORD så hade bion öppnat lite tidigare så jag hann med min buss hem och var inte tvungen att vänta ytterligare till 15.40. Varför ska saker i livet vara enkelt för, liksom?

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Grey's och plocka ordning på mitt rum innan jag ska ta tåget till Anton vid 17.00. Packat har jag redan gjort så där en sak borta från listan!

Puss <3

  • Vardag
  • 112 visningar

Gillar

Kommentarer