​Har redan nu börjat kika på några jackor nu till hösten! :) Har en svart bomberjacka och även en svart kappa. Men är väldigt sugen på att klicka hem en grå kappa också! Tycker dom är så snygga. Brukar även nästan alltid ha svarta kläder, så en grå jacka skulle ju vara bra så man alltid slipper se så dyster ut, haha ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är så sjukt sugen på att klicka hem några snygga läppstift! Tycker dessa fyra var otroligt snygga. Jag vill verkligen ha ett rött läppstift. Har bara en läppenna i rött, faktiskt :) Men har inte riktigt bestämt mig om jag passar i det heller, haha. Men otroligt snyggt är det i alla fall! Men den rosa längst till vänster, från Sleek, funderar jag i alla fall på att klicka hem! :) Väldigt snygg färg och ganska så naturlig! Priset är ju också ganska så nice ;) 69kr! 

Likes

Comments

​Hej på er! Mitt namn är Julia Benson, är fjorton år gammal och bor i Haparanda. Mina största intressen är fotografi, smink och kläder. Även inredning tycker jag är roligt! Har bloggat sedan 2012/2013 på olika bloggportaler. I framtiden drömmer jag om att arbeta som polis. Om jag verkligen får drömma lite, så skulle jag gärna vilja bo i antingen New York eller Los Angeles i något år också. Här kommer jag skriva om min vardag, kläder, smink och ännu mera! 


Min gamla blogg, numera hemsida, finns att läsa här! :)

Likes

Comments