Om mig

Hejsan! Julia heter jag och är en snart sextonårig tjej bosatt i lilla Trollhättan, ungefär 30 minuter ifrån Göteborgs innerstad (om det säger er något, haha..). I mitt liv så är det hästar och fotboll som förutom skolan självklart, tar upp den mesta tiden. Just nu pågår också ett gymnasieval då jag i sommar slutar nian och går ut grundskolan, ett val som är allt annat än enkelt.

Både fotbollen och ridningen betyder extremt mycket för mig och mina dagar kan oftast vara skola, vidare till stallet och greja där, hem och byta om till fotbollskläder och dra och träna. En kombination som dock fungerar bra för mig vilket jag är superglad över!
Jag tränar för tillfället fotboll cirka 4-5 dagar i veckan, men är i stallet varje dag. Jag äger en fantastisk liten D-ponny vid namn Nocona Hassan som självklart har ett stort fokus här, men mer om honom kan ni läsa under fliken "Nocona Hassan" precs under headern.

Utöver mina intressen försöker jag få allt annat runt omkring att fungera; skola, vänner, gym och bloggen nu då. Jag är en person som ställer otroligt höga krav på mig själv, dessvärre ofta krav som är upp emot orimliga, därav att jag inte kan se mig själv vara bra nog om jag inte får tillbaka prov med högsta betyget satt uppe i hörnet. Någonting som är en stor del av mitt liv och som jag handskas med varje dag - vilket är en anledning till varför den här bloggen är så viktig för mig. Kunna få skriva ut och berätta vad jag är med om och känner, utan att känna att jag behöver hålla någonting inne. En stor del till varför jag TROTS mycket press, väljer att ännu en gång starta upp här. Jag känner helt enkelt att jag i mitt liv behöver det, jag behöver någonstans att ventilera min hjärna,

Om ni har några frågor eller andra tankar, så tveka inte att kommentera eller skriva på något annat sätt, så svarar jag så fort jag kan!

(Obs! För er som hängt med här innan och undrar varför jag presenterar mig själv såhär igen, det är för att jag ska kunna ha dessa inlägg att länka till så att det lätt går att trycka på t.ex. "om mig" och läsa om vem jag är)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229