Nocona Hassan

Nocona Hassan är min egna lilla D-ponny prins som jag haft i min ägo i snart fyra år. Ponnyn som för fyra år sedan köptes ihop om att vi skulle ut och tävla, skrapa in rosetter och stå på prispallen. Det är ponnyn som idag är min allra allra bästa vän och finaste ägodel, och som jag trivs bäst på att träna och busa här hemma.

För något enstaka år sedan började vi tycka om dressyr, tränade för en duktig tränare och utvecklades något enormt mycket. Vi startade ett par dressyrtävlingar med godkända resultatet på alla dem. Vi har också tränat mycket hoppning och startat några lättare klasser, just för att han är en väldigt känslig ponny som tittar på allt. Nu är han dock 19 år, mitt tävlingsintresse har svalnat och att rida ut i skogen, hoppa hemma eller traggla dressyr är det roligaste. Vi tränar för tillfället inte för någon tränare utan ägnar bara tiden åt att mysa och ha roligt! (det vi båda gillar bäst). Fortsätt läsa så kommer jag berätta mer om detta längre fram!

Han är en appaloosa på 1,43 cm i mankhöjd, alltså ganska liten. Denna lilla herre är född 1997, men har energi så det räcker över till flera hästar. Han är en väldigt pigg och busig ponny som vet vad han vill, men vi känner varandra såpass bra så vi kan allt lösa våra dispyter ;) Känslig och tittig ibland, men med mig på ryggen eller bredvid blir han lugnare. Han är nämligen en liten kille som trivs bäst med att ha en person som han drar sig till!
Han är iallafall fantastisk och trots alla bus han hittar på eller saker han gör, så är han ändå det bästa jag har i mitt liv. Utan tvekan. Jag älskar honom mer än ord någonsin kan beskriva <3

(Obs! För er som hängt med här innan och undrar varför jag presenterar Hassan såhär igen, det är för att jag ska kunna ha dessa inlägg att länka till så att det lätt går att trycka på t.ex. "Nocona Hassan" och läsa om vem han är)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229