Låt oss skapa vår resa..

Visserligen har jag knappt hört av mig om Hassan de senaste, men ännu mindre om Genima. Eller ingenting alls faktiskt.

Det är såhär, Genima är en otursfågel till alla %, precis när vi kommit igång kom det nya saker igen som gjorde att hon inte kunde ridas, vilket hon ännu inte kan. Sedan är det extremt svårt att hålla kvar utvecklingen när man endast kan lägga någon få timme i månaden på själva ridningen. Just för att jag redan har Hassan, skolan och fotbollen sedan innan så är det inprincip omöjligt att klämma ihop ett ridschema med fyra pass i veckan för Genima och mig.

Det är så himla tråkigt när både skador och tiden stoppar någonting man vill så mycket. En kombination på att Genima inte kan ridas och jag har ett fullspäckat schema sedan innan, den kombon är inte speciellt bra.
Jag hoppas att Genima snart går att rida igång som vanligt igen, jag vill ju det här så otroligt mycket, och jag har alltid trott på konceptet att allting går bara man vill. Jag vill rida henne, utvecklas och skapa en resa ihop. Det är någonting jag tänkt på och faktiskt "drömt" om sedan hon var föl, så därför värker det i hela kroppen när det finns saker som stoppar upp det.

Om några år ska jag lasta på henne en morgon och åka på tävling, vi två, det ska gå, det kommer gå. Jag tror på det här. Låt oss skapa vår resa..

Gillar

Kommentarer

michellepetersson
michellepetersson,
Jag håller alla tummarna för att det ska bli bra tillslut!! <3
Kram
nouw.com/michellepetersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229