Header

Den bra dagen fick ett bra mycket sämre slut. Det luktade lite bränt när jag skulle sova och efter ett tag började det pipa vagt. Blev lite (läs mycket) orolig då mitt brandlarm dog för några veckor sen och har inte orkat fixa nytt så går upp, och inser att det tjuter utanför mig. Går ut i korridoren där grannarna börjar samlas då har tydligen grannen rakt ovanför mig "gjort lite popcorn" och satt eld på sitt kök!! :-)) 

Det var ju alltså inte största branden men jag hade panik ändå. Packade helt stressad en väska med grejer (massa skit mest trots att jag tänkte att "bäst att packa mitt liv ifall lägenheten brinner upp" haha), tog med Stampe och satte mig ute på trottoaren med tårarna i halsen i väntan på mamma. Började storgråta som ett litet barn när hon och även mina systrar kom, jag må vara dramatisk men jag trodde faktiskt att jag skulle dö ett tag. Ni vet i alla filmer och serier man sett med bränder, typ när de öppnar en dörr och lågorna väller fram, så trodde jag det skulle bli för mig.

Hursomhelst, slutet gott allting gott och jag ligger nu i mitt gamla rum hos mamma med Stampe bredvid mig. Kan förhoppningsvis somna snart så jag orkar jobba imorgon...
Kram på er och ta hand om varandra <3

/min älskling/

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments