Min livsglädje!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Såå. Idag har jag bara varit inne. Har spräckt underläppen så vågar knappt visa mig ute så det blir ju lite depp.. Iallafall,mamma och jag ska hyra film så jag gör något annat än att sova iallafall. Vi hörs!

Imorgon kanske jag kan göra video om vad jag har i min väska.

Och har fått frågan om jag kan göra smink video och video på hur jag plattar mitt hår och vad jag använder,och visst kan jag det!
Kram sålänge

Likes

Comments

Såå jag har inte bloggat på ett par dagar för att det varit massa tjafs och jag har varit förvirrad. De senaste dagarna har jag varit med Alva och Gabriella. Underbara vänner. Haft så himla kul!! Men nu kör bloggandet igång på riktigt!

 

Tänkte göra ett video inlägg om vad jag har i väskan? Om det är något intresse. 

Kram så länge. 

Likes

Comments

Åkte med mor min till Marieberg på förmiddagen. Sen på kvällen träffade jag Gabriella,senare gick jag Kristina,Evelina och 2 av hennes små syskon till Terängen. Hade det hur bra som helst! Hannes och Noah kom också senare! KramLikes

Comments

Dåliga bilder men det får funka!

Likes

Comments

Det är sjukt hur världen är idag. Hur dåligt en person kan behandla dig men du stannar kvar och är med den,hur den kränker dig och får dig må dåligt,men du är endå nära vän med den. Hur den ber dig välja bort vänner och sedan lämnar dig när alla andra är borta! Så sjukt besviken och så sjukt arg på mig själv för att jag inte sa ifrån. Har valt den människan före allt,både min familj och andra vänner och vad tjänade jag på det? Ska fokusera på min familj nu! Det lär behövas.. Kram på er goa läsare

Likes

Comments

Asså kan inte fatta det!? Att han är död liksom.. Så jävla snygg och lätt den bästa skådespelaren i Glee!! Är i chock!Likes

Comments

Sola och bada var vad jag och Therese gjorde igår. Sen hade jag så onni magen så åkte hem och åt och kollade på film ett tag. Sen ringde Gabriella vid 7 ungefär och bad mig komma över,sä jag duschade och fixade mig sen mötte jag upp henne. Vi hade det riktigt kul!

Likes

Comments

Kunde inte blogga där så så får glra en liten video istället! Kram

Likes

Comments

Träffade Therese på stan vid 3 tiden,köpte foundation sen åkte vi och handlade chips och dipp och kollade på "Barnhemmet"
Sen åkte vi tillstadsparken sen till Ekäng och satt och pratade med David,Lawan och Kevin. KramLikes

Comments