Studenten och skolavslutningarna närmar sig allt mer. Här listar jag mina favoriter och tipsar er som ännu inte hittat den perfekta outfiten

Nelly 449kr

Nelly 599kr

H&M 599kr

H&M 399:-

Vero Moda 379kr

BikBok 349kr

BikBok 699kr

Zara 499kr

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår träffades jag Emma och Linnea på Condeco för att ta en fika samt hinna med lite plugg. Plugg blev det kanske inte så mycket av med vi hade jättetrevligt och fick prata av oss med varandra en hel del.

Idag var planen att jag skulle jobbat efter skolan med fick ledigt istället. Tråkigt men det kanske kan behövas då jag iallafall får tid att ta igen allt plugg jag inte fick gjort igår.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag blir gång på gång påmind om att jag måste införskaffa mig nya vårskor. Klickade runt på olika hemsidor och hittade dessa snygga. Nummer ett är min absoluta favorit! Slip on's är så jäkla snyggt och fräscht nu inför vår och sommar.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Likes

Comments

Hej på er! Är så ledsen för den fina vädret vi hade i helgen redan bytts ut mot regn och kyla igen. När ska sommaren komma?? Idag går jag i skolan fram till halv två och därefter jobbar jag. Tycker så mycket om att jobba vardagar efter skolan då jag inte hade gjort något vettigare med tiden iallafall.

Såhär ser jag ut idag anyways. Vi har haft nationellt prov hela dagen så inga speciella klädval. Längtar tills vädret tillåter kjolar och kortärmat.

Likes

Comments

Godmorgon <33
Steg upp vid sju imorse redo att åka till jobbet när jag fick ett meddelande om att jag kunde stanna hemma idag, hur skönt? Träffade Izabelle runt sju för att säga hejdå då hon åker iväg till Budapest i en månad idag, inte avundsjuk eller så.. Låg sedan kvar en stund i sängen innan jag gick upp och gjorde frukost.

Alltså detta väder är helt fantastiskt. Så skönt att sitta ute i solen tidigt på morgonen och inte höra mycket mer än alla fåglar. Underbart!

Likes

Comments

NA-KD // NA-KD

Bikbok // Bikbok

NA-KD // NA-KD

GinaTricot // GinaTricot

Likes

Comments

Hej på er! Efter ett långt uppehåll har jag nu bestämt mig för att komma tillbaka till er. Denna tiden har vart välbehövlig för en paus då det har hänt så mycket saker!

För det första har jag fått jobb. Jag som letade och kämpade så för att hitta ett. Är så glad att jag inte kastar bort min lediga tid på ingenting utan att jag faktiskt gör något vettigt.

Det har hunnit bli vår, skolan har rullat på bra och finns inget att klaga på i nuläget faktiskt. Speciellt inte när det bara är en månad kvar till sommarlov

Likes

Comments

Victor hyrde moped då vi var på Koh Samet. Vi åkte en bit på ön och kom fram till en underbar utsikt. Rekommenderar verkligen att göra något sånt här då det ger en möjlighet att ta sig en bit bort från platsen man annars är på varje dag och bor på. Ångrar att vi inte utnyttjade detta mer och åkte till en annan sida av ön eller besökte en annan strand.

Likes

Comments

Nu när jag är tillbaka i Sverige igen och ställt om till svensk tid, packat upp resväskan och vant mig vid svensk mat igen tycker jag det är dags att jag delar med mig av lite fler Thailand-bilder. Internet där nere var så dåligt så kom knappt in på Nouws hemsida så någon bloggning var inte att tänka på tyvärr.

Under onsdagen - måndagen spenderade vi vår tid på Koh Samet. En underbar ö. Kristallklart vatten och vit sand, underbart! Kvällarna spenderades så stränderna med god mat och fire show.

Likes

Comments

Såhär har jag spenderar hela min förmiddag. Mammas killes pappa bor nämligen här i Bangkok och idag bestämde vi oss för att spendera dagen hos honom. Helt fantastisk plats att bo på. Lyxigt, modernt och fräscht. Underbart!

Om ca 1 timma ska vi ta oss till en thailändsk restaurang som ligger i närheten. Försökte mig på att äta thailändskt igår men gud så starkt det var. Hoppas att jag lyckas bättre med min beställning idag. Försöker äta så mycket traditionell mat som möjligt istället för pizza, hamburgare osv som jag likaväl kan äta hemma.

Likes

Comments