Just nu har jag precis läst lite, faktiskt var boken riktigt bra. Jag hatar att läsa eller hatar gör jag väl tydligen inte eftersom det var faktiskt väldigt skönt att bara sätta sig i sängen, musik på i hörlurar & sen bara läsa.
Åt lite choklad också faktiskt. Just nu är klockan 02:10 och här halv sitter jag i min säng, lyssnar på musik och ska snart tvätta bort mitt smink men funderar på att ta en dusch istället? Det är ju så gos att duscha.
Funderar på att gå och duscha nu och sen sätta mig och lira lite FIFA.
Imorgon eller ja idag men senare när jag vaknar så ska jag nog bara snabbt äta & fixa mig och sen dra vidare till Tilda. Saknar henne massor + vi har inte träffats på länge nu :( så det är dags att jag får träffa henne nu :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fick sätta klockan idag vilket inte var så himla kul men det fick gå ändå. Var tvungen att åka till biblioteket och låna två böcker till skolan för vi måste läsa & sen efter det gick jag och mamma till söder för att mamma skulle kolla skor. Och nu är jag hemma igen och ska käka pannkakor.

Den senaste veckan har varit grymt bra.
Vi har börjat planera resan till Stockholm i maj när vi ska se 5 Seconds Of Summer, vi har redan börjar planera för de handlar om hur vi ska ta oss dit & pengar och lite så. Ska dit med familjen & Tilda.
Sen har jag och Emma kommit på att vi vill åka på språkresa till England i sommar så vi håller på att kolla massa sånt nu för man måste bestämma sig innan januari är slut. Vill verkligen åka till Brighton för det skulle vara en sjukt grym upplevelse & bara en grymt kul resa till England. Bara kolla så fint där är 😍
Likes

Comments