​Att testa på nattlivet här är inte ens jämförbart med de ställena jag varit på i Sverige/Borås haha... Bild från warwick, grym nattklubb med såå bra musik. Älskar stämningen och allting där!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det roliga med att skriva ner och ha bilder från allt man gjort är att man ofta märker att man glömmer hur mycket man faktiskt har gjort! Men finns mycket kvar att bocka av på listan..

Några hiking-rundor har hunnit med! Runyon canyon och griffith, näst på listan blir förhoppnings att oss hela vägen upp bakom hollywoodskylten. Lite synd dock med kvaliten på mobilbilder, hade varit kul att investera i en bra kamera kanske. Hade velat göra filmer också, får se om jag kan hitta nåt bra.. Det finns så många fina ställen här och det är inte alltid lätt att göra det rättvist på bilder!!

Likes

Comments

Slappa dagar vid poolen, promenader och fina solnedgångar vid stranden. Underbara Venice!! Såg igår när jag och Maria gick ner till stranden med våran pizza (för 200 svenska kronor... men drömmigt god!) att de hade "pyntat" Venice-skylten med ett litet hjärta sen Valentines Day, myys!

Likes

Comments

Det där med att uppdatera bloggen en gång om dagen höll ju sådär... Det är så mycket lättare att bara slänga upp en bild snabbt på instagram eller snapchat haha. Men det är ju kul att skriva ibland också så man kan läsa om allting man gjorde. Idag har jag varit här i 42 dagar!! Tiden går verkligen fort här och nu har skolan börjat också, första veckan är avklarad och det känns bra. Är verkligen så glad att jag tog steget att komma hit, bästa beslutet någonsin!

Tänkte fixa ihop några inlägg med bilderna jag samlat på mig hittills och catcha upp lite.

Likes

Comments

Försökt skriva inlägg efter inlägg hundra gånger nu men antingen har jag suttit uppe för sent och somnat eller så har texten raderats. Hoppas att det går som det ska nu!

Om två dagar har jag spenderat en vecka här i LA och har fortfarande måååånga veckor att se fram emot!! Två skoldagar hittills den här veckan, vilket var "check-in" och assessment tests i matte och engelska... Engelskan gick jättebra och matte gick sådär haha...

Bor i Venice i ett superfint lägenhetskomplex med tre andra härliga tjejer från Stockholm! Nästa vecka kommer våran fjärde roomie så det ska bli kul. I lägenhetskomplexet har vi tillgång till både gym och pool, även uteplats... och att venice beach ligger väldigt nära gör ju inte saken värre! Trivs sjukt bra redan så jag är säker på att det kommer blir ett grymt roligt halvår framöver!

Klockan är halv tio på morgonen här och det är helt klarblå himmel och sol så dagen lär inte spenderas inne i lägenheten, planen är en tur till runyon canyon för våran första hike.

Likes

Comments