Försenad?

Heej på er och god jul! Ja jag vet att det är lite sent men men. Under dessa veckorna som jag har varit borta har jag gjort en del. Jag har träffat kompisar, fått lov, träffat ännu fler kompisar, firat julafton och massor mer.

Om vi börjar med kompisarna, jag och fyra andra tjejer träffades en helg och sov över på Tildas place. Hon har precis flyttat till en gård, på gården finns det en liten lägenhet som vi var i. Det var jätte mysigt. Vi körde julklappspelet och kollade på Netflix. Dagen efter åkte vi till Jump och var där en timme. Efter det skildes vi åt.

Jag slutade skolan den 21 december vilket jag tycker är ganska sent, vi hade ju bara 3 dagar kvar till julafton. Men iallafall hade vi en halv skoldag och på den korta tiden gjorde vi inte något speciellt. När skolan slutade gick vi till Gården och hängde en stund men till slut blev jag och min kompis jättehungriga så vi gick hem till henne.

Redan dagen efter skolavslutningen kom @louiseschneeberger hem vilket var jätteroligt. Vi tog dagen som den kom och vi tre åkte jag till Malmö för att shoppa de sista julklapparna.

JULAFTON! På julaftons morgonen har vi en tradition att äta gröt. Den som får mandeln måste gömma den i munnen tills vi gissar vem som fått den. Min lillebror fick mandeln och vann lotter och pengar. Vi var sedan på kyrkogården, tog det lugnt och åt julbord. Klockan 5 kom tomten. Jag blev jättenöjd med mina julklappar, jag fick mycket som jag hade önskat mig. Sedan var också jag och pappa tomtar hos grannarna. En mysig jul helt enkelt!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer