Hur står det till med Collins pappa? Svarar på era frågor.

Hej alla fina.

I detta inlägget kommer jag svara på era frågor ni har angående min sons pappa. Skulle spelat in en youtube video men det blev alldeles för jobbigt för mig. Försökte verkligen men tårarna sprutade och det gör dom även när jag skriver detta inlägget. Detta är ett så sjukt jobbigt ämne för mig så snälla ha respekt i kommentarerna.


Var ni i ett förhållande när du uppmärkte att du var gravid? Du är otroligt stark och Collin har bästa mamman!

Tack så sjukt mycket fina du! Nej vi var inte tillsammans när jag upptäckte att jag var gravid, han hade redan lämnat mig då för att vara med sitt ex. ( För typ tredje gången )


Bryr han sig om Collin nu? ps älskar dig så mycket<3

Åh tack så mycket! Nej han vill inte ha någonting med mig och Collin o göra..


Han var ju med er ett tag, vad hände sen? Ångrade han sig?

Ja han var med oss ett tag, han träffade Collin för första gången när han var 5 månader gammal, han var med oss ca 3 gånger o varje gång var han hos oss i ca 1 vecka. Sen vet jag inte vad som hände. Han ville helt plötsligt inte ha något med Collin o göra.. IGEN..


Varför vill inte Collins pappa ta sitt ansvar?

Jag kan inte riktigt svara på den frågan för jag vet inte, har aldrig fått någon riktig förklaring. Hans pappa skyller allt på mig att det är mitt fel att han inte vill ha något med Collin att göra... Så jag vet helt ärligt inte. Jag har gjort allt för att dom ska ha en relation men trots det är det jag som fått all skit i slutändan..


Hjälper han dig i lägen när du behöver hjälp? Oavsett vad det är?

Nej det gör han inte. Har gjort allting själv sen dagen Collin föddes.


Varför tog det slut mellan er?

Hade inget tillit för honom efter att han flera gånger gått till sitt ex bakom min rygg och han valde att prioritera andra saker före mig och Collin.


Hur träffades du och Collins pappa?

Vi träffades genom instagram faktiskt, sen började vi prata på snapchat och sen på telefon. Tog ganska lång tid innan vi bestämde oss för o ses. Och när vi väl träffades trodde jag att han var världens bästa kille, men så var det inte...


Umgås ni?

Nej det gör vi inte.


Har han någon kontakt med Collin?

Nej, och det har han inte haft på ca 4 månader nu.


Hur tror du Collin kommer reagera när du berättar allt hans pappa gjort mot dig?

Jag kommer aldrig prata illa om hans pappa till Collin. Vill han söka upp sin pappa i framtiden kommer jag hjälpa honom. Och han kommer få skapa en helt egen uppfattning om sin pappa. Däremot kommer jag svara helt ärligt på frågor han ställer om sin pappa kommer aldrig ljuga för honom.


Har du några sista ord att säga till honom eller har du sagt allt redan?

Har sagt allt jag känner o tycker till honom. Har i nuläget ingenting mer o säga honom tyvärr.


Här var svar på lite av era frågor. Många frågade även hur jag mår i detta. Och jag mår riktigt dåligt. Hur han kränker mig med sina sms minst en gång i veckan, hur han trycker ner mig och påstår att jag är en dålig mamma. Jag tar åt mig så sjukt mycket och jag vet att jag inte borde men det gör jag ändå. Detta är inte vilken kille som helst. Detta är min sons pappa.

Men samtidigt så måste jag vara stark, för min sons skull. Och jag kommer kämpa för Collin tills dagen jag slutar andas. Han är mitt allt. Hade jag inte fått honom hade jag inte levt idag.

Några ord till dig Collin:

Min älskade son. Jag vet att det är tufft vissa dagar och mamma är lite ledsen, men vet du vad? Det kommer alltid vara du och jag. Mamma kommer aldrig svika dig, mamma kommer aldrig sluta kämpa för dig. Du var min räddning när jag bara ville bort från denna planet. Du och jag hand i hand föralltid tills dagen jag slutar andas.

Mamma älskar dig.
Xoxo, Julia 

Glöm aldrig att du duger precis som du är!

Gillar

Kommentarer

Volvosandra,
du är så otroligt stark!!❤️
juliaandersens
juliaandersens,
Taliasblogg
Taliasblogg,
Har sån himla respekt för ensamstående mammor! Stark du är. Kram
nouw.com/taliasblogg