Depression, Ångest , inskolning på dagis & skolstart. VART HAR JAG VARIT?

Hola Princess!

VART HAR JAG VARIT?

I december var det mycket med julen osv av den anledningen hann jag helt enkelt inte uppdatera speciellt mycket. Sen var det nyår som jag firade in med min underbara pojkvän & vänner! Sen hände något...

Mitt mående blev värre o värre och jag fick mer o mer ångest.

Varför?

Jo för att inskolning av dagis skulle börja i januari och även jag skulle börja skolan. Efter 1 år som mamma ledig kom alla krav igen. Och ni som följt mig länge vet att jag är diagnosticerad med ADD och atypisk autism. Vilket gör att jag får ångest vid stora förändringar. Så har gråtit och haft väldigt mycket ångest senaste tiden. Så la bloggen åt sidan faktiskt.

Men nu har jag börjat komma igång igen och kan även blogga!

Hela denna veckan har ja varit med Collin på dagis, och det går verkligen superbra. Ska vara med imorgon också och nästa vecka ska han vara där utan mig. Är jätte trygg med personalen och de känns jättebra. Min skola började igår också och även det känns bra. Ska bli skönt att komma in till en vardag igen!

Så nu vet ni lite varför jag vart borta! Men nu kör vi igen!

Sitter just nu o väntar på att Collin ska vakna så vi kan åka till mamma, var på dagiset från 8.30-12.00 så han är helt slut! Ska dit samma tid imorgon också. Och på måndag börjar mina lektioner i skolan.

Hur mår ni?

Xoxo, Julia 

Glöm aldrig att du duger precis som du är!

Gillar

Kommentarer

alvaalinnea
alvaalinnea,
Skönt att du är på fötter igen!! Det kommer bli skitbra detta<3 men wow vad stor han blivit, redan börjat på dagis ju!!!!!!
nouw.com/alvaalinnea
juliaandersens
juliaandersens,
juliamalmgren
juliamalmgren,
Skönt att du är på fötterna igen! ha en fortsatt fin torsdag! ❤️
nouw.com/juliamalmgren
Linn
,
Vad pluggar du? 😊