Dagens kroppshets. Jag äcklas.

Hola princess.

Idag tänkte jag prata om ett viktigt ämne, ett ämne som stör mig något fruktansvärt.

Kroppshetsen i dagens samhälle. Kvinnor påstår att det bara är män som bidrar till det och begär att tjejer ska se ut på ett visst sätt, men stämmer verkligen det? Både ja och nej.

Män har en stor del av det, men det finns då fan lika mycket kvinnor som bidrar till den också. Till exempel stora profiler på tex Instagram. Som redigerar sönder sina bilder, redigerar sönder deras egna kroppar samtidigt som dom står och säger att man ska vara fin som man är? WTF?!

VART finns logiken? HUR kan man sitta och säga till sina följare att dem är fina som dem är samtidigt som dom redigerar sin midja mindre och sin rumpa större? Det om något bidrar till kroppshets. Jag förstår inte hur dessa förebilder kan göra såhär. Det är fan inte okej. Och det gör mig spyfärdig. Och samma sak influensers som gör reklam för skönhetsingrepp? Samarbeten inom den kategorin är totalt idiotiskt enligt mig, ge reklam till 14-15 åringar om bröst eller läppförstoring?

Jag förstår fan inte hur dessa människor kan kalla sig själva förebilder helt seriöst. Jag blir riktigt jävla äcklad.

Till dig som ser upp till dessa profiler. Ändra aldrig din kropp för att någon annan gjort det, bär din kropp med stolthet. För du är oerhört vacker precis som du är. Du behöver inte redigera din midja mindre eller dina bröst/rumpa större. Du behöver inte dölja dina finnar i ansiktet. För du är du och du är helt perfekt precis som du är.

Glöm aldrig det. 💗

Xoxo, Julia 

Glöm aldrig att du duger precis som du är!

Gillar

Kommentarer