I början av min lilla semester var det rätt härligt när Erik gick upp tidigt för att åka till jobbet, under tiden jag låg kvar och kunde somna om... Det har vänt nu! Idag var det så tråkigt när han gick iväg och jag har inte kunnat somna om. Sängen blir så stor och ensam. Gossip girl hjälpte mig att söka tröst en liten stund, men nu gick det inte att se nästa avsnitt så då får jag slänga in ett litet inlägg om mina planer för dagen.

Efter att ha spenderat veckan hemma hos Erik är det dags att åka hem igen till familjen där det vankas kalas för bästefar och bara allmänt mysa innan min morbror och en av mina kusiner beger sig hem till Norrland igen. Älskar när de är här och hälsar på! Tyvärr så blir en till två gånger om året.

Snart är min långledighet slut och jag ska börja jobba igen. Jag har börjat sakna thaidoften och min lilla familj som jag har där. Det känns helt sjukt att jag har jobbat där runt ett år nu, tiden har nästan bara flugit förbi! Även om det sällan känns som att tiden går fort i jobbiga perioder som består av mycket i skolan och mycket på jobbet. Men nu ska jag försöka att vara lite människa också när skolan börjar så att jag inte blir knäpp.

Jag har tänkt att jag någon dag ska skriva ett inlägg om Erik men det är svårt att förklara så starka känslor i en blogg, men jag jobbar på det och skriver lite då och då, han är ju en så fantastisk kille och jag är väldigt lyckligt lottad som snart har fått spendera ett år tillsammans med honom!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är onsdags morgon och jag sitter på bussen påväg till Fredrika. Vädret är så otroligt tråkigt så planen är en riktig mysdag som börjar med frukost och mycket prat. Vi har en hel del tid att ta igen med varandra när vi väl lyckas träffas. Nu när jag äntligen har semester jobbar hon som en tok.

Idag är jag vääääldigt trött efter en supermysig middag hos Eriks farmor med respektive, kvalitetstid!
Jag bör dock inte klaga över min trötthet när min älskade fick stå upp halv sju imorse för att åka till jobbet, då jag kunde somna om i ytterligare tre timmar.

Mer än middagen hos fermer (Erik 18år kallar henne fortfarande så) spenderades framför tv-spel och kortspel, där jag fick stryk i både FIFA och Chicago :(

Nu får jag börja kolla på vägen så jag inte blir åksjuk, vilket jag ALLTID blir :/

💕

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg på nouw.com

Det ska bli spännande att prova på bloggvärlden igen, jag har allt försökt några gånger tidigare men inte riktigt fått till det...

Jag heter alltså Julia Molin och är bosatt i Uddevalla/Munkedal. Jag är 17år och studerar musik på SInclair.

På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner. Jag jobbar även på MyWok som ungefär är mitt andra hem, jag spenderar med andra ord mycket tid där.

Jag tror inte att det är så många som inte redan känner mig som kommer att ta del av min blogg, så jag berättar inte så djupt om mig själv. Ni kommer lära känna mig allt eftersom här :) 

Likes

Comments