Har haft tankarna att börja uppdatera min blogg igen, ändå sen läsårets start - 14. Jag har flyttat från fastlandet till Gotland för att gå på fotolinjen. Som var väldig kraftig kontrast från mitt förra liv, att leva här och lära sig stå helt på egna ben. Vilket jag ändå kände var rätt intressant att dokumentera. Men nu när det enbart är cirka fyra månader kvar av kursen så kan jag lika gärna blogga in i det sista och fortsätta vart jag mig i Sverige jag bosätter mig senare.

För någon vecka sen fick vi en uppgift att jobba i studio med Stilleben. Som innebär att fotografera en begränsad samling föremål på en liten plats. Är lite som ett konstprojekt som används i massmedia, räcker med att du ser ett uppslag av en IKEA-katalog och du kommer se x antal iscensättande bilder i studio på säljare produkter.

Lägger upp en bild nedanför som visar en liten del av projektets början. Senare i veckan ska jag fotografera några prylar som ska vara inklippt i bilden och eventuellt testa nya scensättningar.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments