Vår vilda bebis

Hej bloggen!

Redan torsdag? Vart tog denna vecka vägen, kan man ju undra. Jag passar på att publicera ett inlägg innan småfolket vaknar. Samtliga somnade strax innan 23 igår. Alldeles för sent med andra ord.

Vad har vi haft för oss tisdag och onsdag då? Inte mycket. Vi har mest varit hemma eller ute och lekt.

Vi har också sprungit efter denna pojke som numera går (!). Han började alltså gå innan 11 månader och nu går det hur fort som helst? Han fyller 1 år den 12 juni.

Hans syster har klätt honom i en av sina gamla frostklänningar hehe.

Världens mest energiska pojke. Hjälp säger vi ofta till varandra. Han är så otroligt glad och go så det väger upp alla gånger så klart, men jag kan inte sticka under stolen med att jag längtar efter att få sitta ner en stund 😅 Han går, dansar, babblar högt (det är aldrig tyst), äter konstant, vill inte sova varken dagtid eller nattid och så vidare och så vidare. Det här lilla livet alltså haha. Vi älskar honom massor. Det roligaste är att han har börjat ''härma'' oss när vi skrattar genom att fejkskratta själv. Så charmigt, redan humor liksom? Haha.

Ja man är minst sagt trött efter vissa dagar. Tycker till och med att det syns i mitt ansikte. Men måste få visa denna loppisfyndade, retro affisch som har fått flytta hem till oss. Lite cool ju! Jag har googlat men hittar inget årtal. Den känns inte alltför gammal så kanske 60-tal eller liknande? Ännu senare? Tänker att den kan vara kul för barnen att titta på.

Nä hörrni, nu är det dags att väcka alla.

Hoppas att ni får en fin torsdag!

Gillar