Sömn, sömn, sömn

Idag var det svårt att få upp ögonen. Vi har en del nattkrångel, igen, så det lär bli flera koppar kaffe för mig idag. Och försök till vila förstås heh. Har känt mig vimmelkantig sedan maj, dags att det vänder nu?

Apropå sömn har vi haft fullt upp med att byta sovrum de senaste dagarna. Just av den anledningen - nattkrånglet. Jag vet inte om det har blivit så mycket bättre och det var egentligen lite lättare sagt än gjort, men det blev ändå bra till slut.

Vi köpte rullgardiner på Jysk i färgen 'nature' och vanliga gardiner på Ikea som rumsavdelare. Ville inte ta bort ljusinsläppet från detta rum, så det blev tunnare gardiner: 'Hannalill' i beige och 'Hilja' i vit. Jag blev verkligen jättenöjd med gardinerna, de faller perfekt och känns inte alls så där stumma i tyget.

Jag älskar kombinationen grönt + rosa. Finaste färgerna helt klart. Jag hade gärna bytt överkast och lite sånt men känns väldigt onödigt. Jag har ärvt överkastet och kuddarna är ett par år gamla, men allt är ju helt och rent så det finns väl ingen anledning att byta.

Mitt favoritpalettblad har också fått flytta med. Har fått flytta runt på flera växter här hemma då de nästan har bränt sönder i sommar. Solen har legat på och bladen börjar bli trötta och gula... Jag är dock imponerad över hur snabbt detta palettblad växer. Hoppas att det håller i sig.

Gillar

Kommentarer