Glassiga dagar

I fredags kom mina syskon hem med sina familjer. Som jag skrev tidigare har vi inte setts allihopa på över 2 år, så det här var verkligen efterlängtat! Och oj - som barnen har lekt och haft det bra.

Vi vuxna också förstås. Jag har många bilder att lägga ut, men börjar med några i detta inlägg.

Det har blivit mycket häng på gården. Så avslappnat och skönt att låta barnen bestämma tempot och aktiviteterna. Att mest bara vara.

Min vackraste, roligaste, härligaste syster som betyder massor för mig. Till och med vi har fått prata lite på djupet den här gången. Det tenderar ju oftast att bli ytligt prat och hur-går-det-på-jobbet-snack när vi har barnen omkring oss, men nej, inte bara sådant den här gången.

Full fart mest hela tiden dock...

...Men lite paus för glass då och då. Typ enda gången barnen sitter ner och är tysta? Tack för glass liksom. Som min mormor sa en gång i tiden: "Det är ju bara lite mjölk", hehe.

Somliga har behövt lite paus från allt spring med. Jag är så stolt över denna goding. Han är alltid så tydlig med vad han vill, och ser till att gå ifrån när han behöver vila.

Vi vuxna har självklart också ätit och fikat massor. Vår underbara mamma och pappa har bakat och lagat mat för en hel armé; lika gott som alltid. Den här kakan med mandelmassa och hallon är så himmelskt god!

Det roliga kan dock bli lite väl roligt för de små. Hjalmar blev fullkomligt övertrött igår och stannade uppe till 23. Jag har haft någon form av trött-frossa idag, fryser och mår lite illa? Han är verkligen världens mest aktiva bebis och trivs annars bra när det är hög ljudnivå osv, men igår blev det nog lite för mycket.

Idag slocknade han i alla fall vid 20, tack och lov. Lilla älsklingen.

Ja men det var första delen. Bjuder på andra bilder i ett annat inlägg. Nu ska jag nog checka ut och försöka lägga mig tidigt ikväll.

Gillar

Kommentarer