Hallojsan! 

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, jag har haft så mycket i skolan och gått igenom massa jobbiga saker. Vet inte om det är rätt av mig att dela med mig av det, så vi skippar det. 

Jo jag åker ju till LONDON om 4 VECKOR!!! Wow alltså, jag har aldrig varit utomlands, jag har aldrig suttit i ett flygplan och jag är skit nervös! Jag tycker att det ska bli jättekul verkligen, men jag är ändå så jävla rädd, tänk om jag får en panikångest attack mitt i allting?? Jag har ju fobi för att kräkas när andra kan se, och min panikångest kan göra att jag helt plötsligt måste springa på toa för att kräkas. För att jag helt enkelt blir FÖR nervös, det blir för mycket. Men jag tänker ändå att jag ska ta en dag i taget och försöka tänka positivt, även om jag flera dagar har vaknat med världens jobbigaste ångest och inte alls velat åka.

Men jag åker ju med min klass och där har jag mina närmaste vänner som följer med, så det borde gå bra och med dem känner jag mig trygg!

Nog om det, jag har såååååå mycket inlämningar, redovisningar och allt möjligt som jag ska göra klart till skolan. Nästa vecka (v38) så har jag 2 redovisningar och jag har jättesvårt för redovisningar, jag börjar kallsvettas, bli yr och svimfärdig så redovisningar funkar absolut inte för mig. Det är väldigt tur att mina lärare tar mycket hänsyn till detta då dem vet vad jag går igenom och har full förståelse till mitt mående!

Alltså jag förstår inte hur mitt immunförsvar kan vara så dåligt, jag har varit sjuk i 2 veckor sen försvann det och jag blev frisk för 1 vecka sen, och nu har jag åkt på förkylningen IGEN?!? Åååååh, jag orkar verkligen inte vara sjuk längre!!!!

Nu ska jag lägga mig ner i min nybäddade säng med en kopp te och titta på någon serie. 

Ha det så bra!Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min skolgång har verkligen inte varit en dans på rosor, jag har kämpat för att ta mig igenom varje år.

Allting började i lågstadiet/mellanstadiet, jag var som vilken tjej som helst, men på den tiden brydde jag mig inte alls om vilka kläder jag hade på mig osv. Jag hade väldigt mycket problem med koncentrationen och fick väldigt lätt ont i huvudet, vilket slutade med att jag fick skaffa glasögon (glasögon kan hjälpa mot huvudvärk som kommer ifrån att ögonen får anstränga sig för mycket)  ​Minns när jag kom till skolan första dagen med glasögonen på mig, vilka blickar jag fick, kommentarer som "Men gud, du passar inte alls i glasögon, glasögonorm!" Och jag vet att barn i den åldern kan vara elaka. Det slutade med att jag vägrade att ta på mig glasögonen och fick stå ut med huvudvärken. Jag kände mig ful och äcklig med tanke på vilka kommentarer jag fick och jag var ca 10 år när detta hände. Ska en 10 åring behöva tänka på hur en ser ut redan i den åldern?

Jag minns en kille i min klass som alltid skulle jävlas med alla han var den "coola" killen i klassen, en gång så skulle vi in på lektion och jag minns hur han går förbi mig, knuffar in mig i väggen och sparkar mig i magen och skrattar åt mig. Jag sa inte något till nån, jag höll gråten inom mig och gick in på lektionen som om ingenting hade hänt.

Jag har aldrig varit den fega tjejen förens jag började i en ny skola där jag gick 7-9. Jag var väldigt nervös över att börja i den nya klassen. När jag hade gått i klassen i ungefär 2 månader så kände jag att jag verkligen inte passade in, hela klassen var grupperade och alla hade alltid någon att vara med, förutom jag. De fryste ut mig så mycket att tillslut så vågade jag inte ens gå upp till matsalen för att äta lunch, så jag satt i ett grupprum hela lunchen utan att äta något.

I 9an var det droppen, jag fick min diagnos ADD och jag utvecklade ångest och depression, det var det värsta året i hela mitt liv. I skolan gick jag alltid i förväg till lektionerna och väntade på läraren för att jag sen kunde få gå in först och sätta mig på en plats som oftast var längst ner i ett hörn. Jag har ett otroligt starkt minne från en gång där jag verkligen gav upp allt och började gråta mitt i lektionen. I klassrummet som vi hade så fanns det 3 rader med bänkar och vid varje plats kunde man sitta 2 stycken, så jag gick in först som vanligt och satte mig på raden längst ut, sen när mina "klasskompisar" kommer in ser jag hur alla försöker sätta sig så långt ifrån mig som möjligt, de andra 2 raderna fylls och folk tog t.o.m stolar från den raden jag satt på och satte sig vid de andra borden för att slippa sitta bredvid mig. Den känslan jag fick var så jävla extrem, jag kände mig så otroligt kränkt, ledsen. Det som stör mig mest är hur läraren kunde stå där framme och se på?? Han stod där, undvek att kolla mot mitt håll, så jag gav upp. Jag flyttade alla mina saker åt sidan och bara stirrade ner i bänken, jag märkte hur mina ögon blev helt tårfyllda och tillslut så rann tårarna. 

Jag hade kontakt med en lärare på skolan som brukade komma in på lektionerna lite då och då för att kolla så att jag mådde bra. Vilket hon gjorde denna gången, när jag såg henne komma in genom dörren så kände jag bara lättnad. ÄNTLIGEN, äntligen slapp jag sitta där och känna mig förödmjukad. Jag kom inte tillbaks till skolan efter den gången. Det gick verkligen inte, jag gick upp på mornarna och bara grät. Hur fan kan man göra såhär mot en annan människa? Vad har jag gjort för fel? Är det något fel på mig?

Efter allt detta så började jag lida av extrem panikångest, depression, ätstörningar, socialfobi och magkatarr/magsår. Jag fick börja gå hos psykologer och läkare i hopp om att de kunde hjälpa mig. Jag fick ångestdämpande, som jag tar än idag.

Jag ska skriva ett inlägg om hur jag mår idag, efter allt. Men det här är de händelserna som har satt ärr på mig resten av livet och jag ville dela med mig av dem.

Glöm inte att du är fin och perfekt precis som du är! Likes

Comments

​Hej hej!

Jag har tänkt mycket på att ändra tema på min blogg, i början var tanken att bloggen skulle bli en sida där jag delar med mig av foton jag tagit och dessutom mode och skönhet. Men jag har valt att göra om konceptet lite och jag kommer börja skriva mer om psykisk ohälsa, mina erfarenheter av psykisk ohälsa. Hur psykisk ohälsa ser ut hos olika människor etc. Varför jag har valt att göra såhär är för att jag tycker att det pratas för lite om psykisk ohälsa, och människor som inte har upplevt någon form av psykisk ohälsa ska kunna få ta del och läsa om hur det är för dessa som verkligen lever med det dagligen. Jag har så mycket tankar och idéer om allt detta så jag tycker att det kommer bli asgrymt! 

Dock tänker jag inte sluta med att publicera mina foton eller mode och skönhet, utan den nya idéen kommer flika in lite då och då!


Likes

Comments

Likes

Comments

Tryck på renkudden för att komma till en liknande, det är ej samma men väldigt väldigt lika!

Godmorgon på er allihopa!

Klockan är strax innan 8 och jag kom precis till skolan, har inte riktigt koll på när vi börjar idag men vill ju vara i tid så varför inte. (tror dock att jag börjar 10.30!!!!) Har nämligen en redovisning som ska göras idag som jag inte är klar med.. 😰 Har verkligen varit en stressvecka för mig, klarar inte av att ha så mycket som måste göras klart på så kort tid, då blir jag lätt stressad och ger tyvärr upp, men men... Har mina anledningar. 😁

Idag slutar jag 14.40 vilket är ganska chill ändå när man börjar 10.30, har inga planer på vad jag ska göra efter skolan, men det visar väl sig snart. Tror nog att jag ska åka hem och bara ta det lugnt och kanske städa rummet, eftersom att jag fyller år imorgon och jag vill att det ska vara snyggt och fräscht. 🎉

(bilden ovan är på mitt rum när det var städat) 😂

Likes

Comments

Hej på er!

Idag mår jag super bra, bortsett från att det är söndag och skola imorgon.. Har lite saker som jag ska göra idag som angår skolan, är inte så jätte taggad men det måste bli gjort förr eller senare.

Igår var jag på tjejkrök hos min kompis Beata, det var så himla mysigt! Vi satt och pratade om allt möjligt, åt snacks, drack gott vin osv. Sedan började det regna, åska och blixtra 😰 PANIKEN!! dessutom satt vi ute i ett litet mysigt partytält och man såg bara hur himlen lös upp lite då och då.

Men det var verkligen jätte trevligt!

Likes

Comments

Har precis ätit frukost och druckit mitt favorit te från Garant som heter "gamla söder" ​en smak av äpple och passionsfrukt, ​super gott faktiskt!

Ska väl inte göra något speciellt idag utan bara ta det lugnt, kanske ska till en kompis senare, mys! 😊


Likes

Comments

​Klicka på bilden för att se vart sakerna kommer ifrån.

Fyller ju år snart (!!!) så jag slängde ihop ett collage på saker som jag önskar mig helt enkelt! 😊

Likes

Comments

​​​​​​​​Hej på er!

Jag ligger fortfarande i sängen eftersom nu har jag blivit sjuk också, typiskt! Så jag stannade hemma från skolan idag. Men jag har inte legat i sängen hela morgonen utan jag gick faktiskt ut och fotade vattendropparna eftersom det hade regnat lite nu på morgonen och jag tänkte ta tillfället i akt och knäppa något fint. Har dessutom druckit lite te och ätit kakor... (Sånt som man får göra när man är sjuk) 😉

Försöker få ihop en ny header också eftersom den jag har nu är så simpel och tråkig, MEN jag och photoshop funkar inte alls bra ihop så det blir bara kaos av allt! ​​​​​​​​​​

Vi får väl se hur det blir av den saken. 😊 


Likes

Comments

​klicka på bilden för att komma till plaggen, hittade tyvärr ingen länk till byxorna, dom finns på JC!

Likes

Comments