Trött på att vara ledig!

Jag fattar inte att jag säger det här. Men jag har varit föööör mycket ledig nu!!!
Först var det höstlov, sedan var det halva veckan ledigt förra veckan.
Profildagar den här veckan på måndagen och igår, då fotade jag båda dagarna till några olika uppgifter och sedan var jag ledig resterande tid. Idag var det utvecklingssamtal, alltså var jag ledig den tiden jag inte var på samtalet. Alltså typ hela dagen. :’)
Sååå tråkigt! Jag vill liksom ha struktur i livet nu, jag vill vakna 7 och sminka mig och åka iväg till skolan och ha mina rutiner. Även om det absolut är superskönt att vakna 11 och ligga och dega hela dagarna så blir man ju faktiskt riktigt fuckad av det. Man orkar knappt ställa sig upp för att gå på toaletten och allt blir automatiskt jobbigare och segare i en vardag.
Imorgon är det ÄNTLIGEN en vanlig skoldag igen, trodde somsagt aldrig någonsin att jag skulle vara glad över en sån sak :’)
Ska fixa mig så fiiiint o ha på mig min nya snygga jacka och bara njuta av dagen!
Ska plugga på rasterna och vara grym i skolan!!! Tjoho!
Asså jag har så sjukt bra inställning till livet just nu, jag har varit så glad på sistone och motiverad till att förändras och bli en grym människa och att må bra! Det känns verkligen så fantastiskt!
Så kul att ni blir fler och fler som vill följa min resa också!
Jag har FORTFARANDE sån sjuk träningsvärk i benen efter benpasset förra veckan, så jäkla jobbigt. Kan knappt gå på toa liksom. Helt sjukt.
Nu ska jag titta på Paradise STHLM.
Vi ses finisar!
Kram

  • Nära Skuru skola, Nacka

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2eb0::2