Full rulle

Alltså SHIT! FÖRLÅT!
Jag är sääämst på att uppdatera här hörni. Men det är så så så mycket på g i mitt liv. Jag håller på och utvecklas som människa, jobbar på som bara den med skolarbete, livet, mig själv för fullt, och bara allt som händer i livet liksom.
Allt är så rörigt så jag hinner knappt med att andas och ta det lugnt för jag har alltid 40 olika grejer i huvudet som ligger och gnager sönder mig inifrån.

Älskar att blogga, det gör jag verkligen. Men det finns liksom inte tid eller ork att skriva ett härligt och genomtänkt inlägg om vad som händer när det i princip bara är ”tråkiga” och stressiga grejer som händer.

Senaste veckorna har varit fullsmockade med möten, plugg och planering. Jag har börjar gymma igen, och det känns SÅ skönt. Jag har världens motivation och jag hoppas verkligen att det håller i sig.

Har fixat ett träningsprogram som @fabiangl på Instagram har gjort speciellt för kvinnor och wow wow wow säger jag bara. Det är sååå bra! Det är liksom inte för mycket men ändå mycket om ni förstår vad jag menar. Man får följa en plan exakt på vad man ska göra, hur man ska göra det, hur mycket man ska göra och även hur man ska äta. Jag älskar ju när det är konkret och bestämt exakt vad jag behöver göra för att nå mitt mål.
Gå in och kolla på hans Instagram för att läsa mer om det. (Programmet är gratis!!!)

Idag har jag slutat tidigt i skolan och nu är jag på g hem för att sedan gå ut och fotografera till en fotouppgift. Sååå kul, men även svinkallt! Det är liksom -7 grader idag?! Hur sjukt är inte det? Hjälp.

Imorgon ska jag på min kompis Fannys konsert i skolan och det ska bli superkul! Hon är så himla duktig och jag längtar tills jag får höra henne.
Så förhoppningsvis kommer jag ihåg att fota där och då!

Jag funderar även på att göra något lite annorlunda (för min del) och lägga upp något inlägg om ”10 saker ni inte visste” eller liknande. Något kul vill jag göra iallafall.
Funderar så mycket på att börja vlogga bara för er läsare så att jag slipper göra värsta långa inläggen hela tiden eller någon annan video!
Kommentera gärna om ni har någon idé eller om ni vill veta något eller så!

Vi ses!
Kram

Btw, kolla in vad sjuuukt cool ögonskugga jag testade att göra häromdagen?! Blev så sjuuukt nöjd! Sådär vill jag ha nästa gång jag går ut!

  • Nära Värmdövägen, Nacka

Gillar

Kommentarer

IP: 173.231.62.69