Äntligen helg!

Det är fredag! Veckan har varit kort men påfrestande. Mycket möten, skola och väldigt lite sömn.
Är fortfarande fast i min höstlovs-dygnsrytm. Härligt va? När man är aspirerar klockan 4 på morgonen? ”:)”
Min morbror (artistnamn: Alpis) släppte även en låt idag som heter ”En annan dag”. Sjukt bra! Han har verkligen utvecklats så mycket genom åren och låten är verkligen väldigt genomtänkt och har en väldigt fin och vacker handling!

Jag är på g hem till min pappa nu för att ta en lite chill weekend efter allt ståhej. Känns superskönt att komma ut på landet såhär lite då och då och inte behöva fixa sig eller tänka på något annat en att leva i nuet och lugnet.

Jag måste verkligen fota mer känner jag! Har tappat mitt foto-glow totalt och lusten till att fota andra saker as well. Vill bara uppdatera Instagram exakt varje dag och fylla den med allt som händer men jag blir aldrig nöjd heller för den delen! Så sjukt irriterande. Snart så blir det väl bra igen hoppas jag.

Så kul att vi blir allt fler och fler på den här bloggen! Jag ser hur statistikerna ökar och jag blir så himla tacksam över att ni verkar gilla vad jag gör! Lämna gärna kommentarer om ni undrar något någon gång också! Jag svarar mer än gärna!

Säg även till om det är något mer ni önskar att se!

Nu ska jag stänga av mitt internet så min lillebror kan lyssna på Spotify :’)

Kram på er

En liten bild från förra året när jag var brunett!
  • Nära Lugnets Allé, Stockholm

Gillar

Kommentarer