Hej alla underbara❣

Min dag idag började med att jag vaknade runt klockan ett, kliver ur sängen och märker att ingen är hemma. Jag som hade planerat värsta dagen och kan inte ta mig någonstans. Men som tur var, när jag ringde mamma sa hon att hon var hemma inom en timme. Min dag blev räddad. Jag åt frukost och sedan åkte och tränade i ca en timme. Efter att jag tränat åkte jag hem och duschade för att sedan träffa en kompis. Vi drog till en sjö, tog med oss fika och bara snackade lite om livet. Alla behöver vi sånna stunder ibland, någon man bara kan vara sig själv med.

Vi fick sedan en tanke att gå till andra sidan sjön. Wohoo va kul lixom tänkte vi. Ingen av oss hade gått den vägen förut. När vi närmar oss slutet av vägen tyckte jag vi kunde gå igenom en hage som var tom, det tyckte inte min kompis. HAHA det visar sig då att hon har sett ett revben från något djur på marken påvägen dit. Hon ville inte gå dit från början men jag tvingade henne. Så vi gick tillbaka ut på grusvägen och fortsatte gå där, blev nog bättre så.

Just nu ligger jag i min säng och är helt slut iallafall. Har haft världens träningsvärk efter gårdagens träningspass också. Men det hindrar inget. Imorgon har jag nya planer för dagen. Vi hörs imorgon och jag hoppas att ni har haft en härlig dag precis som jag hade.❣

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments