BADEDRAKT - ZARA

SHORTS - VERO MODA

SOLBRILLER - MANGO

Den ene dagen i Hellas dro vi på utflukt til Chrissi Island. For å komme oss dit måtte vi ta båten i ca. en time og derettet fikk vi tilbringe dagen vår på en av de fineste øynene i Hellas. Under kan dere se den fine hvite sanda og det magiske vannet, er det ikke nydelig?

Hva synes dere om bildene?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

KIMONO - PRIMARK

MAGE TOPP - BIKBOK

SHORTS - BIKBOK

SKO - BIRKENSTOCK

SOLBRILLER - MANGO

VESKE - POOL & BEAR

Jeg er hjemme i kalde Norge nå, etter en fantastisk uke i Hellas sammen med kjæresten min. Det er mange oufit innlegg og herlige bilder av Hellas i vente, så det er bare å følge med! Hellas var som forventet helt fantastisk, maten var god, menneskene var herlige og jeg kan trygt si at det var den beste ferien min noensinne.
Under kan dere se noen bilder av området vi bodde i.

Hva synes dere om bildene?

Likes

Comments

Hei! Nå er jeg ordentlig i gang med pakkinga for Hellas turen min. Vi drar 28. juli, så nå er det ikke lenge igjen.
I dagens innlegg vil jeg vise dere mine "must haves" for en sydentur. Det som jeg tenker er viktig å ta være på huden vår, så en flaske med litt sol olje med faktor er alltid et must. På andre plass ligger ikke noe annet enn solbriller, nå har endelig funnet svarte solbriller som passer ansiktet mitt, så de er 100% sikkert med til Hellas. Sola i syden er veldig sterk, og det er ikke bare viktig å bruke sol olje med faktor, men også beskytte hodet for varmen. Så da har jeg med hatten min, som jeg faktisk kjøpte på IKEA i Berlin i fjord. Det siste på lista mi er gode sandaler, som jeg kan gå med på stranda. Det verste jeg vet er å løpe på glovarm sand, uten sko.. det er pain! :P


~ Summer Essentials ~

HATT - IKEA

SOLBRILLER - MANGO

SOLOLJE - HAWIIAN TROPIC

SKO - BIRKENSTOCK

Nå som jeg er i gang med å fortelle litt om forberedelsene for sommerferien min, så kan jeg godt i samme slengen fortelle litt om hvor jeg skal. Så kjæresten min og jeg skal på en ukers kjærestetur til Agios Nikolaos på Kreta. Vi har også fått kjøpt med et dags "utflukt" til Chrysi Øya, som er en liten øy med fantastiske hvitsand strender og turkis vann, rett og slett et paradis.
Under kan dere se noen bilder fra hotellet som vi skal på, byen og den lille øya.

El Greco Hotell
Agios Nikolaos By
Chrysi Øya

Hva er deres "must haves" for sommeren?

Likes

Comments

Nå som de fleste er ute å reiser og sommeren er godt i gang, vil jeg vise dere de fineste smykkene som man kan bruke om sommeren. Sommeren er "all about the colors", så fargerike smykker kommer til å passe perfekt for en tur ut til stranda eller ut på byen i Syden. Det er oftest smykker laget av forskjellige steiner, fjær eller tøy som er populære om sommeren. Det er også veldig inn og fint å bruke noe som kalles for "Body jewelry", det er et smykke som dekker kroppen, dere vil finne noen slike under i innlegget. Det som er veldig populært når det kommer til smykker om sommeren, er å ha ankelbånd. Det ser supersexy ut og er en definitiv herlig accessory for sommeren..

ARMBÅND 

H&M - 69,90kr

MANGO - 49kr

HALSKJEDE

MANGO - 134kr

MANGO - 199kr

Gina Tricot - 159kr

Gina Tricot - 129kr

Gina Tricot - 159kr

Gina Tricot - 299kr

Gina Tricot - 99kr

H&M - 149kr

H&M - 129kr

ANKELKJEDE 

Gina Tricot - 129kr

Gina Tricot - 129kr

Gina Tricot - 69kr

H&M - 129kr

H&M - 79,90kr

ØREDOBBER

Gina Tricot - 99kr

H&M - 99kr

MANGO - 129kr

MANGO - 169kr

MANGO - 129kr

MANGO - 99kr

BODY CHAIN

Zara - 79kr

Hva synes dere om smykkene som jeg valgte ut?

Likes

Comments

Hei hei! Dagens innlegg kommer til å handle om veldig populære og kjente sko blant bloggere og kjendiser, det er nemlig Almeda Turquesa sandaler. For dere som fortsatt ikke aner hvilke type sko jeg snakker om, så er jeg helt sikker på at dere skjønner det når jeg sier "dusker". Jaa, det er de fargerike sandalene med forskjellige dusker på.
Jeg elsker nemlig å finne forskjellige typer "billigere" sko, som kan være et liknende alternativ for de dyre skoene.
Under kan dere se to par som likner på de originale Alameda Turquesa sandaler.

CHEAP

ZARA - 679kr

ZARA - 700kr

CHIC

Under kan dere se mine favoritter fra Alameda Turquesa, husk å trykke på bilde for å komme til nettsiden.

Alameda Turquesa - 259.00€ = ca. 2 425kr

Alameda Turquesa - 250.00€ = ca. 2 340kr

Alameda Turquesa - 275.00€ = ca. 2 574kr

Alameda Turquesa - 350.00€ = ca. 3 277kr

Hva synes dere om skoene? Liker dere slike innlegg?

Likes

Comments

Hei hei! Dere har nok hørt om de kule sandalene The Fur Slide, fra Puma, som er designet av Rihanna. Det er så utrolig vanskelig å få tak i noe av det Rihanna har designet i det siste, og ihvertfall disse sandalene. De er så utrolig kule og samtidig så unike, det er jo en perfekt combo for meg, som liker å skille meg litt ut med klærne jeg velger å ha på meg.

I dagens innlegg skal jeg vise dere en enklere og billigere måte for disse superkule adidas sandalene. Det er nemlig to liknende par, som så klart ikke er fra puma, men er et godt alternativ.
Under kan dere se pris forskjellen og bildene av begge parene.

ZARA - 559kr (HER)

ZARA - 399kr (HER)

PUMA - £65.00 = 725kr (HER)

Jeg selv synes faktisk det første paret fra Zara er kulest, fordi de er så sykt unike og har enda mer pels på en de fra Puma, og det er jo den pelsen som gjør de så kule. Men kan ikke si at jeg ikke digger sandalene fra Puma, hadde ikke sagt nei til de, for å si det sånn haha.

Hva synes dere om slike innlegg? Synes dere om mine forslag fra Zara i forhold til sandalen fra Puma?

Likes

Comments

SWIMSUIT - ZARA

SHORTS - VERO MODA

VESKE - POOL & BEAR

SKO - BIRKENSTOCKS

SOLBRILLER - MANGO

Det stedet jeg var på for noen dager siden, må jeg bare fortelle dere om. Jeg og kjæresten min var på noe som heter "Badeschiff Berlin", og det må være favoritt stedet mitt i Berlin hittil. Helt fra vi kom inn i gata så merka jeg den kule stilen til byggeningene rundt og klesstilen til menneskene som var der. Da vi kom inn kjentes det plutselig som om jeg var i syden og ikke Berlin, det store bassenget som var plassert midt i sjøen, baren, sanda overalt og det herlige været. Jeg kan vise dere et lite bilde fra stedet, så dere kan bare drømme dere litt bort, slik jeg gjør akkurat nå!❤️

Hva synes dere om bildene ovenfor?

Likes

Comments

TOPP- POOL & BEAR

SHORTS - BIKOBOK

SKO - BIRKENSTOCK

KIMONO - PRIMARK

SOLBRILLER - ZARA

VESKE - POOL & BEAR

BILDENE FRA SIGHTSEEING

Over kan dere se bildene jeg tok under den lille sightseeing'en jeg hadde i Berlin sammen med kjæresten min. Outfit bildene er tatt på Holocaust- monumentet, disse grå steinene i forskjellige størrelser er en slags minnesmerkering for de døde jødene under andre verdenskrig. Videre fikk vi sett Brandenburg tor og Seier søylen (Gyldne engel).

Hva synes dere om outfit bildene? Har dere vært i Berlin før?

Likes

Comments

Hei! Som sikkert mange av dere, var jeg over i går på Rihanna konsert, sammen med bestevenninnen min. Vi var så heldige og hadde fått kjøpt Golden circle billetter.

Dagen starta med at vi to gikk ut i det fæle regnværet, pynta i "Rain Poncho'er" og var klare for å ta bussen rundt ett ned til Telenor Arena. Der var det heldigvis ikke mange som hadde kommet før oss, så da hadde vi de nærmeste plassene sikret. Etter flere timer med venting ble vi endelig sluppet inn i arenaen og klarte å få plasser på tredje rad, noe som var helt perfekt for meg.

I arenaen måtte vi vente i flere timer, og fikk sett og hørt Big Sean, før Rihanna kom endelig på scenen. Under kan dere se noen av bildene fra konserten.

Konserten alt i alt var helt fantastisk, angrer ikke et sekund av hele dagens ventinga eller da jeg ble most hele konserten haha. Rihanna var nydelig og vokalen var helt fabelaktig. Koreografien på dansene var helt syk, de bevegelsene og antrekkene, det var helt perfekt.

Var dere på gårsdagens Rihanna konsert? Hva syntes dere som var der, om konserten?

Likes

Comments