Header

Idag har vi renoverat för fulla muggar. Pappa å Olov har kämpat med väggar i vardagsrummet och köket. Mamma har såpbehandlat golvet uppe i sovrummet och jag har målat lister. Listerna från förrut är så gula och fula... Så jag målar å slipar taklister, golvlister, lister runt dörrar, fönster det tar aldrig slut 😂.

Ikväll ska jag och olov äta godis, se tv och ladda för i morgon då vi ska göra köket klart!!😍🌞👋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dumma sjukdom. Dumma psykiska ohälsa. Skulle göra allt för att få den att försvinna. Ingen är värd att må dåligt.

"Kan man hjälpa en person att må bättre, då är det värt de"

Likes

Comments

Igår var det 14 februari. Jag startade dagen sjukt oromantiskt genom att skriva tenta i flera timmar. Hehe, hoppas det gick bra. Olov jobbade kväll så klockan 21.00 hade vi bokat bord på brygg. Vi åt trerätters och hade en supermysig kväll. Vad jag älskar den killen ❤.


15 Februari idag.

Var på skolan klockan tio i morse för upprop inför nya kursen. Det är snabba puckar nu och jag håller snart på att smälla av så slut student man börjar känna sig!! 😷. Då skolan var slut åkte jag hem till Olov och fick en styrkekram, vi åt lunch ihop innan han åkte och jobbade. Då for jag och Akilles till Stackgrönnan och åkte ut på en lång å härlig sparktur. Vilket väder vi har haft idag 😍. Efter det svängde vi förbi Mamma på en kopp kaffe och två timmars surrande. Tänkte jobba i huset idag men var helt färdig, så det fick bli en återhämtningsdag istället 😁...

Likes

Comments

Denna hund är inte populär idag vill jag lova. Olov åkte till jobbet fem i morse och då vaknade såklart hunden första gången😰. Sedan väckte han mig klockan sex för att han ville ha frukost (när har han velat äta så tidigt!!?!) Klockan sju hörde jag konstiga ljud från köket och fick en dålig känsla. När jag kom till köket så har såklart Akilles dragit ut soporna över HELA golvet 😭. Så det vad bara att göra morgon och städa efter byrackan 😁. Så nu har vi varit ute och busat i snön i lite över en timma. Akilles var ett vilddjur i koppel. Allt var kul idag. Människor, katter, bilar... u name it! Haha det märks att han bara är 1 år och sjukt valpig. Alltså skippar man långpromenaden EN dag (som igår) så får man en hund med sjukaste överskottsenergin dagen efter. Livet med unghund 💔.

Nu är Akilles plötsligen trött så han har gått och knoppat. Så jag häller i mig kaffe och fokuserar på plugget. Läser om intressanta saker nu, men lite ångest över att tentan är redan i morgon. Det måste gå bra. 💗

Ha det fint så hörs vi senare, pusspuss

Likes

Comments

Ikväll har Olovs fina mamma bjudit på middag och efterätt. Hon klippte även Olov och han blev ju skitsnyyygg😍❤.

Kom väl hem vid tio ikväll och då fick jag höra att vi har deadline på en uppgift som ska vara inne 00.00 ikväll. Livet som student 😂😩. Men jag hann iallafall skicka in allting i tid och nu ska jag krypa ner hos olov som redan har gått och lagt sig. 😴❤ Ser i kors av trötthet. Ska bli skönt att göra bort tentan på onsdag och sen få några lugna dagar✌✌.

Likes

Comments