Julia Heijel Kontakt: juliaaheijel@live.se

Nu har jag äntligen bestämt mig att starta en ny blogg där jag kommer blogga under mitt år, vilket även betyder att denna blogg inte kommer vara aktiv. För att komma till min nya blogg klicka på bilden eller på länken. Puss å kram

http://nouw.com/juliainspain

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det exakt 3 veckor kvar tills jag påbörjar mitt livs resa i Spanien. Under flera år har jag längtat att få göra detta och nu när det bara är veckor kvar kan jag inte fatta att det är sant! Jag har funderat kring om jag ska blogga här eller starta en ny blogg bara för mitt Spanien år, men jag har inte bestämt mig än. Någonting jag har bestämt mig för är att jag ska åtminstone blogga under mitt år. Nu ska jag öppna väskan och börja packa!!

Likes

Comments

Idag sjösatte vi båten för i år. Vi passade även på att njuta av vädret med en tur vilket var riktigt gött!

Likes

Comments

Hela min dag har verkligen bestått av promenader. Min morgon började med gymmet, fortsatta med vandring med mamma och pappa. Efter vandringen hämtade jag Bozhi och Patrik, vi gick ut och promenerade, åt glass, åkte båt, väldigt trevligt. Mina ben är verkligen helt slut efter dagens ansträngning, nu ska jag spendera kvällen framför Bachelor med mamma.

Likes

Comments

Idag unnade jag min en riktgt god muffin i solen innan Spanskan började. Spanskalektionen var allt annat än lugn och dessutom hade vi vikarie, som tur va fick vi ändå sluta lite tidigare. Nu ska jag hem och råplugga inför ekonomiprovet imorgon.

Likes

Comments

Halloj!
Denna dagen blir lite bättre än vanligt då jag inte börjar förs klockan 11. Dock har jag MASSOR av plugg. Trots att det är hur mycket plugg som helst så kan jag inte sluta tänka på att det är mindre än 2 månader kvar tills allt som har med skolan är över för ett tag.

Likes

Comments

Nu ska jag snart bege mig till Marstrand med mamma och pappa för att äta en god lunch, dessutom ska jag övningsköra dit vilket alltid är lite kul.

Igår spenderade jag kvällen hemma med några kompisar då vi grillade och badade.

Likes

Comments