Header

Ska faktiskt försöka det här med att skriva nu. Nu är jag sjukskriven och jag har verkligen inget att förlora på det.
Jag är inne på sjukskrivning dag 1 av 2 månader och har därför ingen aning om hur det kommer bli. Med det känns ändå som en tyngd släppts från mina axlar. Och jag kan tänka mig att den lägger sig ännu mer när jag vet att mina kollegor landat i det och inte känner något agg mor det. Som dom säkert inte gör men jag tror ju det.

Det känns som jag gör mig själv en tjänst. Jag har ju bollat med det här i så många år nu. Jag KAN inte mer.
Det stör mig inte ens att jag bara kommer ha ekonomi till att betala hyran och sen inget mer. Det gör inget. Jag ska göra mitt bästa nu under den här perioden att göra allt som jag inte orkat när jag har jobbet. Träna, äta, få frisk luft och andas.
10e Mars kommer dessutom våran hund från Rumänien och jag är både förväntansfull och nervös. Men jag längtar efter honom utan att vi ens har träffats. 3 bilder har vi sett på honom.

Igår var det alla hjärtans dag och dagen var kämpig men jag och Simon tog oss ändå ut och åt middag på knäppingen.
Det var gott och najs men det kändes i mitt världens-hjärta att vi inte var där istället. Vi var på världens bar första gången vi träffades och sen den har vi bara fastnat.

I helgen ska jag träffa Josse, Madde och Julia som jag inte träffat på hur länge som helst. Det ska bli jättekul och det känns som att jag kan göra allting nu. Säger ja till varje liten fråga jag får om att göra saker. Men jag får inte glömma bort att detta framförallt är en period för återhämtning.

Det känns också lite klurigt när man blir sjukskriven pga av psykiska problem. Även fast det är majoriteten till alla sjukskrivningar i Sverige. En å annan kanske tänker elaka tankar om en om man träffar på någon ute istället för att jobba. Men för min del är det ju bara mest positivt om jag är ute och träffar vänner. Eller jag vet inte, som att man vill va sjuk. Skitsamma.

Jag längtar tills jag blir lite bättre och kan jobba igen. För jag vill tänka så, att det ska bli lite bättre nu så jag sen kan komma tillbaka. Saknar redan mina kollegor. Det är så kul att jobba med dom. Och våra hotellstammisar då. Är ledsen över att jag inte får vara med Börjes sista tid på hotellet.

Nu ska jag och Zacke gå promenad. För han sitter såhär och kollar på mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fan vad jag älskar när det går mot sommar. Jag blir så glad när solen är framme. Det är verkligen som en lycka-boost i min annars rätt så sega vardag. Hellre ångest med sol än med moln.

Imorse så vaknade jag bredvid min pojkvän. Det slår allt. Han tatuerade sig på bröstet igår och det blev jättefint, så modig!!
Nu är jag hemma och har gjort lite basic saker, städat lagat mat skickat lite mejl. Nu sitter jag bara och dricker kaffe och försöker peppa mig själv till att försöka leva ett så lyckligt liv som möjligt.På något sätt är det som att jag skjuter på hela livet. ''Nästa vecka'', ''sen'', ''imorgon''. Sämst! Jag vet att många gör så och blabla men jag vill inte. Det låter så klyschigt men jag vill faktiskt vakna på morgonen och känna att det här ska bli en kul dag, även om jag ska till jobbet. Jag gillar ju mitt jobb, jag tror mest bara att det är tanken av att det just är ett ''jobb''. Och ingen vill ju jobba. Jag vill också lära mig att inte bli så påverkad av samhället. Tycker det är så tråkigt att det finns rätt och fel i vissa sammanhang. Tycker det är tråkigt att vara tråkig. Jag vill träffa mer människor. Höra nya åsikter och syner på livet. Det är kul och jag tror man mår bra av det, annars än man så instängd i sitt egna. Det är bra att bli öppensinnad.

Nu ska jag kolla kläder och försöka att inte handla något. Sen gå ner och köpa sushi, puuusssss.

Likes

Comments