Hej!

Som jag i mitt förra inlägg nämnde är jag första årets sjukskötarstuderande. Detta betydde för mig att flytta till en ny stad och bo självständigt. Flytten till en ny stad var jag mest nervös för, men också lite exalterad. Det var inte lilla Hangö som gällde mera utan storstaden Åbo. En massa mer människor, mera ljud, mera aktiviteter och händelser. När det gällde flytten till en egen lägenhet var jag mera lycklig och exalterad. Jag fick äntligen börja inreda min lägenhet som jag ville. Själv älskar jag att inreda, läsa och se på inredningsprogram.

När det kommer till inredning har jag en väldigt varierande smak. Ibland vill jag ha det färggrant och modernt, medan jag någon gång vill ha jordnära färger och en mer industriell look. När jag först flyttade ville jag ha blåsnyanser i mitt hem och modernt. För tillfället är mitt färgtema gammal rosa och rosè guld och det är någonting jag på sistone fastnat för. Jag försöker få lite rosa nyanser här och där. Mina gardiner och soffdynor är rosa och i köket har jag rosa tabletter på köksbordet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Alltså jag är 19-år och studerar för tillfället första året till sjukskötare i Åbo. Att arbeta inom vården har alltid varit ett stort intresse för mig, eftersom jag får hjälpa människor i behov.

Jag är äldsta barnet att fyra. Jag har två lillebror och en lillasyster. Tidigare bodde jag med min mamma, en av mina lillebror, två kattor och två hundar i Hangö, där jag ursprungligen är från. I augusti flyttade jag äntligen till en egen lägenhet med egen ro. Detta är min första egna lägenhet och det är en av de bästa känslorna enligt mig. Jag fick dekorera min lägenhet hur jag själv ville och kunde inte vara lyckligare.

I denna blogg kommer jag skriva mest om hur det är att studera till sjukskötare, lite om mode och olika maträtter, som är ett stort intresse till mig.

Här är mina ögonstenar (Liinu till vänster och Isla till höger)

Likes

Comments