Hej igen!

Jag sa ju att inget mera skulle komma upp den här veckan men mig borde man aldrig lite på...heheh : )

Den här veckan har jag haft två hela nationella prov inom svenskan, en var på tisdagen och den andra på torsdagen. Innan jag gjorde dem var jag jättestressad men nu i efterhand så känns det rätt så lugnt och skönt att ha gjort dom.

Dagarna gick och tillslut blev det fredag, den kvällen så sov jag hos en utav mina kompisar till lördagen. Däremot hann jag inte stanna så länge eftersom min mamma kom vid lunch tiden för att hämta mig så vi kunde åka skridskor. Som var jätteroligt! Där stannade vi ett par timmar för att sedan snabbt åka hem och duscha. Dels för vi stank men också för att vi skulle åka till Malmslätt.

Så vi tog en snabb dusch och åkte sedan direkt dit för att packa till resan till Thailand. (Vi har våran lägenhet i Malmslätt men bor inte där just nu.) Och där stannade vi också i ca en timma för att packa min resväska. (För nu är det bara 2 dagar kvar tills jag åker!)

Iallafall så hände det inte mycket mer den dagen förutom att vi stannade och handlade på vägen hem...

(En så länge har inga bilder kommit upp här än men lovar att det kommer några efter resan!)

hejdå så länge!

Likes

Comments

Idag är det onsdag 7 februari 2018, och mitt flyg går ifrån Arlanda på tisdagen den 13!

Flyget som jag åker i med mina kusiner går direkt till Thailand så vi slipper mellan landningarna!

däremot är jag så j*vla dålig på att åka flygplan då jag nästan hela tiden sitter och spyr...Men det kommer säkert gå bra nu när jag kommer ta åksjuketabletter osv får jag hoppas iallafall...

Jag ska bada varje dag!

Men får absolut inte glömma bort att sola, däremot kommer det bästa av allt nog vara att jag ska få träffa pappa igen som jag inte gjort sen i somras!

(eftersom han bor i Thailand så blir det svårt att träffas så ofta).

P.s nästa blogginlägg kommer antagligen inte komma förens om nästa vecka då jag kommit fram...

Likes

Comments