Vardag

Sitter och kollar på tv med Fender i mitt knä. Ljusen är tända, första gången på länge, och har på mig myskläder.
Idag var en fin dag i Göteborg, kallt men soligt och vindstilla. En perfekt vinterdag.
Men det är något jag ville ha i december, inte nu. Nu vill jag ha vår!! Längtar tills alla knoppar och blommor slår ut så jag kan gå på fotopromenader.

Jag hoppas morgondagen ser liknande ut, så kanske jag kan ta mig ut på en promenad runt huset och njuta av vädret.

// Julia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag, Hälsa

Jag vaknade för tidigt idag. Hatar att ställa klockan. Man blir bra bortskämd med det när man är sjukskriven.

Jag hade en tid hos vårdcentralen vid nio tiden för att min förkylning, eller vad det nu är, inte ger sig. Och eftersom det är tungt att andas så vill dom utesluta det mesta. Så det korta besöket hos läkaren blev en timma istället och sen vidare till ett sjukhus intill där jag fick röntga lungorna.

När jag satt i mitt lilla bås med bar överkropp och väntade på att få komma in till röntgenrummet så kändes det ganska löjligt. Här satt man med väska och byxor utan tröja och bh, i ett litet bås som bara hade en gardin som dörr. Man är ganska ”blottad” i en sån situation, det är inte då man är som mest självsäker iallafall. (För mig iallafall)

// Julia

Likes

Comments

Vardag

Sitter i sängen och njuter av kvällen, idag känns det som jag faktiskt gjort något och inte suttit stilla hela tiden.
Monroe snarkar som hon gör, låter som små djupa grymtningar och Fender ligger i knät och sover gott.

Jag tittar på serien The Royals som finns på Viaplay, om ni inte sett den så gör det! Den är full av skandaler, humor och kärlek. Det skadar inte heller att serien är full med snygga killar.

// Julia

Likes

Comments

Vardag, Fotografering

Detaljfotografering är dagens uppgift, bara för skoj skull. Denna gången är det för hobby och inget någon har beställt. Jag älskar ju att fotografera och lever med en kamera i handen nästan dygnet runt. Här är några "behind the scene" bilder.

// Julia

Likes

Comments

Vardag

Igår firade vi Viggo som fyllde 2 år i fredags, och vilket kalas det var! Bästa presenten blev den lagomt stora bilen han själv kunde köra. Jag har aldrig sett en sådan leksak i vardagen annars, den var riktigt cool. Passar perfekt till en biltokig 2 åring.

En nöjd kille tillsammans med sin kusin.

Kalaset varade i några timmar och sedan blev det en tripp till Ikea med min familj. Fick äntligen tag i en kaffeburk som ser snygg ut i köket och en liten middag.
Jag kom hem runt 8 på kvällen och somnade vid 21.30!!! Om det inte var nog med det så vaknade jag vid 11 imorse, så jag sov över 13 timmar! Min kropp behövde verkligen sova ut, och resten av dagen ska jag spendera i sängen tillsammans med Fender (och Monroe om hon så vill dyka upp).

// Julia

Likes

Comments

Imorgon blir det 2 års kalas gör min ena kusins barn. Han är så fin. Bilden är från hans förra födelsedag där han följde med i sången.

// Julia

Likes

Comments

Levande död - när man lever i det förflutna och inte försöker hitta nya saker att leva för.

Jag måste hitta något jag kan göra om dagarna, som fungerar med min hälsa. Det jag höll på med förr, som jobbade, är inte aktuellt just nu. Om jag inte hittar på något så står mitt liv stilla medans det ändå flyger förbi.

Så vad kan jag göra med mina intressen, fotografering och tecknande, som är utanför lägenheten och inte är för aktivt ansträngande.
En jäkla bra fråga

// Julia

Likes

Comments

Vardag

Igår var jag tillsammans med min vän Sofia och hennes fina Harry. Det blev verkligen en heldag, vilket varken min eller hennes kropp är vana med.
Idag känner jag mig helt mörbultad och sov fram tills klockan var 14, vilket är ganska galet!

Något jag insåg igår är hur liten min styrka i benen är. Vi tog en liten promenad och jag fick min vanliga kramp, men sen när vi stannade till så stod jag och vingla som om man stod på en balansbräda. Att buken inte har många muskler pga skadan är jag van med men jag är alldeles för otränad.
Får börja träna lite ny sjukgymnastik hemma så jag kan bilda nya muskler.

En liten still bild från en video jag filmade igår på Harry. Han är så himla go!

// Julia

Likes

Comments

​Det är svårt att välja nu för tiden, innan var det bara blogg.se som gällde här i Sverige kändes det som.

Fördelen med blogg.se är ju att det är en tradition att vara här, en historia som fungerar väldigt bra. Jag har haft många år med blogg.se under olika adresser (vilket jag ångrar nu, jag önskar att jag hade behållt min blogg från gymnasiet, alla minnen och bilder som fanns på den. Ett stort plus är också möjligheten med taggarna i inläggen!


Det jag gillar med Nouw är att du har en helt annan kontroll över din design för bloggen men jag är osäker på hur hållbart deras nätverk är för framtiden.


Okej nu bloggar jag väldigt sällan men jag hoppas med att kunna ta tag i det igen, i samma takt som jag sköter ett instagram konto som har växt stort på ett halvår. 

// Julia

Likes

Comments

Nouw Magazine