Imorgon var det en vecka sedan jag satte mig på flyget hem från Tanzania. Det var verkligen en resa jag sent kommer att glömma. Vi var en grupp på 19 personer från Sverige som åkte dit och det finns inte en enda av de människorna som jag inte tycker om. Här kommer lite bilder från resan.

Under de nästan tre veckor vi var där hann vi bland annat med att hälsa på i flera olika kyrkor, hålla i barndagar, gå på gudstjänster, åka på safari, åka ut med en båt i indiska oceanen och mycket mer. Jag ångrar ingenting med den här resan och jag är otroligt tacksam för att jag fick vara en del av den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar till sommarlov! Alla dansföreställningar är över och skolan närmar sig slutet. Idag hade treorna på skolan utklädnadsshow vilket innebar inställda lektioner för oss andra för att kunna titta på den. Imorgon har jag min sista konsert med musikprofilen(äntligen är det över) och sen är det bara avslutningsveckan kvar. Hoppas ni har en fantastisk dag!

Likes

Comments

Hallå där! Nu har vi äntligen haft våran dansföreställning och jag är så sjukt lycklig. Min grupp är helt fantastiska och jag kunde inte vara mer tacksam för all kärlek man får ta del av under alla år vi dansat tillsammans. Det går inte ens att beskriva min kärlek till dessa människor!❤️ Idag fick vi tacka av två personer som ska flytta efter sommaren och då inte kan fortsätta i gruppen men jag är fortfarande riktigt nöjd då vi hade ett perfekt avslut på den här terminen. Imorgon ska de flesta av oss vara där igen men istället för att dansa själva ska vi ta hand om de yngre dansarna.😊
Godnatt!

Likes

Comments

Tjena! Idag har det blivit mycket plugg men jag har även bakat för att min dansgrupp ska fika tillsammans på tisdag. Jag var även ute och körde för andra gången sedan jag fick mitt körkort och dagen avslutades med information och en kurs i swahili då jag och några av mina kompisar åker till Tanzania i sommar.

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit så extremt fint väder så därför var man ju tvungen att sitta ute i solen, men jag klagar inte. Mitt körkort som jag tog i Tisdags kom på posten idag och eftersom både jag och min bror tagit körkort den här månaden tyckte familjen det var värt att fira. Därför avslutades dagen på Texas Longhorn. Det är verkligen ett ställe jag kan rekommendera. Bra mat, trevlig personal och väldigt mysigt. 

Likes

Comments

Hej och välkommen hit! Denna blogg kommer handla väldigt mycket om dans då jag dansar på fritiden men även arbetar som danslärare. Självklart kommer det bli en del saker som händer utanför dansen också men hoppas inte på för mycket! ;)

Likes

Comments