Der er ingen tvivl om at det nogle gange kan være svært at være skilsmissebarn, og det ved jeg ret meget om fordi jeg selv er et., og jeg ved at der er rigtig mange andre derude som også er et, derfor vælger jeg nu at fortælle hvordan jeg har oplevet det og hvordan jeg har det, og hvordan mit liv er som skilsmisse barn.

Mine forældre blev skilt for omkring 5-6 år siden, og det var en ret trist nyhed at få, især fordi jeg ikke var særlig gammel der, jeg var omkring de 10 år og jeg kunne på det tidspunkt ikke forstå at mine forældre ikke skulle bo sammen mere.

Jeg husker også tydeligt der hvor de sagde det til mig og min søster, vi skulle komme ind i stuen og det var min far der fortalte det, og der hvor "bomben" faldt begyndte både mig og min søster at græde virkelig meget, og min søster kunne ikke holde ud at være hjemme så hun løb ned til min bedstemor og bedstefar, fordi hun havde brug for et sted med noget mere ro dengang. Jeg sad selv dengang og var helt væk, og kunne ikke rigtig fatte hvad der skete, og der gik flere uger før jeg forstod hvad der virkelig skulle til at ske, og selv dengang ville jeg stadig ikke forstå det.

Jeg synes det var mærkeligt at efter juleferien skulle i skole, og ingen vidste hvad der var sket, og skulle så til at sige det til dem. Jeg startede med at sige det til dem som jeg mest stolede på dengang, og de støttede mig igennem det og jeg lærte at forstå det mere. På det tidspunkt havde mig og min søster fået fortalt at de skulle skilles, fordi min far havde sagt mange grimme ting til min mor, og det er først her sidste år jeg hørte den rigtige grund til hvorfor de blev skilt, men jeg føler ikke lige for at skrive det her.

Den dag i dag er det ikke rigtig noget der går mig så meget på, fordi jeg føler selv at det har været det bedste der er sket. Det synes jeg nok fordi jeg har fået to nye "familier" fordi min far har fundet sig en virkelig sød kæreste, og hun har en virkelig sjov og sød familie, som jeg selv faldte virkelig hurtigt ind, og klikker virkelig godt med.

Min mor har også fundet sig en virkelig god mand som hun giftede sig med, og hans familie er også en virkelig dejlig familie og de har også selv fået en lille dreng som er blevet min halv lillebror.


Selvfølgelig er det meget hårdt nogle gange, og jeg skændes tit med min mor, men derfor er jeg glad for jeg har nogle virkelig dejlige veninder i nærheden, som begge har sagt til mig at hvis det ender helt galt med mig og min mor på et tidspunkt så kan jeg flytte ind ved en af dem.

Men jeg synes selv at det stadig nogle gange kan være hårdt, fordi man tit skal hjem til sin far i mit vedkomme, og det skal jeg hver anden weekend og nogle gange mere, fordi de også bytter weekend hvis det ikke lige passer. Men jeg bor mest ved min mor, fordi jeg skal passe min skole som er i den by som jeg bor i, og de ting jeg laver i fritiden er også i nærheden, og mine veninder osv.

Men jeg tænker selvfølgelig stadig over hvordan mit liv havde set ud, hvis de havde blevet sammen, men jeg er stoppet hurtigt igen, fordi jeg slet ikke kan forestille mig det, fordi jeg er blevet vant til at de ikke bor sammen og at de nu har fået en ny familie hver, og jeg er faktisk glad for det. Men det er jeg også kun fordi jeg har fået fortalt af min søster at hun hellere ville have de levede hver for sig, og stadig kunne snakke sammen, end hvis de boede sammen og råbte af hinanden.


Men ja tænkte jeg lige ville fortælle hvordan mit liv som skilsmissebarn er, og håber i kan lide indlægget.

Knuzzz


Likes

Comments