SAKER ATT ÄLSKA

-att jag redan engång skrev denhär listan men sen råkade jag radera den sådär bara plötsligt med mina små ivriga fingrar som vill göra 10 saker på telefonen samtidigt.

-att ha en vän sen tie år tillbaka, ibland får jag en känsla av att vem lever ens i tio år ? Tur så har vi gjort det för fyfan älskade bästis så kul allt har varit/är/kommer vara. Minns på lågstadiet att typ det viktigaste man kunde ha med sig till skolan var godis i fickan (föratt överleva det tråkiga) och idag när hon kom till mitt jobb föratt lämna vändagspresent (❤️) så plockade hon ett kex ner i fickan innan hon for till skolan. Älskar’t, älskar’t att hon har kexsmulor i fickan nu.

- mig själv och mina blodådror på bröstkorget som bildar en karta ända ner till nippelsen. När jag var yngre typ 16-17-18-19ish så vantrivdes jag med mina bröst och när jag inte trivs med nått så ignorerar jag det fullständigt 100%. Så jag tänker aldrig på mina tuttar jag ba stoppar ne dom i sin bh på morgonen och efter jobbet tar jag bort bh och drar på en varm hoodie ist. Allt bra. Hursom, nu på lördagen i fyllan klockan halv fyra efter baren kände jag typ att orka vara osams med dina egna tuttar (jag gör saker i fyllan som jag hatar att göra nyktert, tex noppa ögonbryn, klämma finnar eller borsta knutigt hår)? Ta tag i problemet, du kan ingenting åt att din hud är blek och tunn dina blodådror _är_där_ dom måste få vara där, du kan inget till att dina nipples alltid är i viloläge du kan ingenting till att dina tuttar inte är fasta, skärp dig. Så jag skärpte mig och bestämde att allt är bra. Det är jag och mina tuttar nu ist för jag mot mina tuttar.

-potatismos. Potatismos är fan livets mos.

-faktumet att det snart är vår. Vi är påväg mot vår fattarni snart blommar det förfan. Och om inte så ska jag kväva mig i nån jävla ispinne cause i’m done with thisszzzzzzz.

-klarna betalning. Älskar klarna betalning vill gifta mig med klarna.

- att det är torsdag imorra jag älskar att dagarna, tillika som dom far bort ifrån förra helgen så far dom helatiden närmare nästa jag tackar gud i min mellandagsbön för att vi har helg alltid efter 5 dagar thank _YOU_BABYJESUS. (man har helg om man har tur, ja ska försöka ha tur i hela livet och aldrig jobba helger tshiiiiii)

- en sak att älska är också ens säng. Vilket är vart ja vill sluta min saker att älska-lista.
Gonatt!!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HÄR KOMMER LISTA OM ALLT HÅLL I HATTN

- Jag har fått dille på te med smaken av typ aprikos/ananas/persika. Det låter skitäckligt och kan smaka typ russin ibland ? Ändå slurppar jag i mig de kopp efter kopp och älskar't.

-Jag är inte en med alkohol i kylskåpen (förutom kossu i frysen) men nu har det samlats på och har en skumppi, en rödvin (hoppas den trivs där fast den påriktigt ska serveras kall eeee vill göra sangria elina vill du göra sangria med mig?), en rosevin, en blåbärsnånting, en toffenånting och cidrar på burk. Känner typ att jag vill slänga allt VEM ÄR JAG???? får typ en ångest av att ha sånt i kylen vill enbart ha sallad, morot och äpplen där. (Låter hälsosammare än vad det påriktigt är, men brukar bara ha kaninmat i kylen)(äter själv bara chips och godis så det kan vara i andra skåp)

-Jag överlevde tallinresan vilket chokerar mig fortfarande för var vaken 24 timmar i sträck utan att dö, mådde ej kaos, tappade ej bort elina och kunde vägen hem och hann på färjan.
Allt fo typ bra, talin var bra. Digga att det fanns tårtbitsformade hus och att vi bodde på 19 våning.

- i tallinn träffade vi på två killar som var därifrån, kvällen började med att han typ plötsligt satt och analyserade mig och sa rakt ut " du är en välldigt komplex människa". Och min första spontana tanke är "vem fan är inte ?" Min spontana tanke nr 2. hur ser han det ? hur ser man nått sånt hur beter jag mig så att han tycker sig se det på 30 minuter ? Jag var inte ens den värsta jaget den dagen jag hade en bra dag?
Ända kopplingen med ordet komplex som jag har med mig själv är mindrevärdeskomplex. Mindrevärdeskomplex där jag stundvis känner mig okunnig, dum i huvudet, att jag inte nånsin ska säga nått för alla andra kan ändå mycket bättre jag kan ändå ingenting och jag är bara helt jävla ussel på allt och jag fattar att absolut ingen i hela världen vill vara med mig för jag kan ju fan ingenting jag ska inte ens ha framtidsdrömmar för det finns int en chans på jorden att värdelösa jag nånsin kommer bli nått.
Ändå skitstörande kommentar ? Om jag nu ska komplexa så måste jag ju iallafall få komplexa ifred eller ????????

- Jag är kär i Aleksanteri Hakaniemi och hans nya skiva och om Aleksanteri inte är bjuden till ruissi ska jag gråta mig till sömns tills jag får se han live. Jag vill mojsa med hans hår.

- Jag har också plötsligt blivi kär i Nick Jonas. Såhär 9 år efter att alla andra var kära i han. Finns det tidningar med posters imellan ännu eller var det bara en grej från min ungdom (som inte ska ta slut på kommande 30 åren ännu tho)? Vill ha en Nick jonas poster och en Aleksanteri hakaniemi poster att pussa på.
Jag vet att ni också gjorde sånt när ni var små.
Eller så är det sånt som bara komplexa skitungar håller på med.

- Jag tog och läste om könsstympning på kvinnor och hatar ca allt i världen nu, allt som är orättvist och morallöst och helt jävla iqbefriat? Hatar att jag inte ägen femtusenmiljoner pengar så att jag sku kunna ens göra nått, typ rädda alla som blir behandlade orättvist på alla sätt jag menar alla människor alla djur tänk om man ba kunde hjälpa alla. Fyfan för 2018 och faktumet att hela världen inte är fullproppat med kärlek? Sådär massvist med respekt och omtänksamhet tänk så härligt det skulle vara.

- om 9 dagar är det alla hjärtans dag och jag tycker det borde vara en internationell ledig dag så man slipper stiga upp från sängen. Man ska ju få göra det/vara med den man har störst runt om hjärtat och det är min säng så jag tycker jag borde få ligga där hela dagen.
*en som är traumatiserad av högstadiets äckliga *kramdag* där dom populäraste hade sina kramlappar fulla med namn och man själv hade typ 4 *
*en som är traumatiserad av pargas äckliga ros-utdelning som pågick typ hela dagen, det gick ut på att kära par skickade rosor från sina klassrum till den *kärastes* klassrum och alla hamna se på hur folk var så jävla *KÄRA*. Fyfan.

Måst ta mig till komplexterapi och allahjärtansdags-traumaterapi. Vi syns om 10 år när min hjärna blivit normal. HÄJ !

(åt världens godaste tacosar på denne restaurang i old town bara så ni vet)(vet int va den hette men den såg ut såhär innifrån)
(andra bilden är en från igår när jag kände mig typ död) (som ni ser) (död och komplexig) (måst sluta skämta om dendär nu det är inte ens kul)

Likes

Comments

Har ni märkt att jag skriver helt äckligt långa inlägg? Typ, helatiden?? Och nu bloggar jag typ femte gången denhär veckan ?? What’s up with that ens? Fick själv just typ huvudvärk halvvägs in i mina texter för blev nyfiken på vad jag riktigt haft att säga på senaste och varför så mycket? Int så konstigt att Elina har regelbunden migrän engång i veckan helatiden.
Hur har jag ens sådär mycket att fundera över. Fast jo, idag googlade jag säkert i en timma runt om det var okej för vithyade kvinnor att bära "head wraps" och det var så intressant, allt var så intressant. Hälften skiter fullständigt i vad jag har på mig och tycker inte att jag "snor"/disrespects nått från dom/deras kultur/historia genom att bära en head wrap (det finns ju hundra sätt att wrappa skallen sin men nu menar jag typ denhär traditionella typ afrikanska headwrappen (jag är så jävla oallmänbildad när det kommer till kultur och historia och länder förlåt hesus)). Andra ansåg mig vara otroligt respektlös och tillochmed rasistisk och tyckte att vita har tillräckligt med accessoarer så måst vi ännu sno en deras tradition?
Fattar alla synpunkter.
Problemet ligger väll i att _jag_ känner mig som en jättefin härlig städerska från mumindalen när jag bär en liten headwrappis, känner mig jättefin helt enkelt. Men är det min rättighet att bara föratt jag vill känna mig lite "fin" att ta risken att påsamma såra nån? Sårar jag ens nån med att ha en duk runt huvudet var går skillnaden med att ha duk eller att ha en av "deras" headwrap? Har jag cyklat helt för långt in i "du tänker alltför-jävla-mycket"-skogarna nu?

Det är ju så självklart att jag int ska börja gå runt med en bindi mellan ögonbrynen på mig eller att bära en burka (som iochförsig skulle vara skönt i denne stöstorm) hur är det inte lika självklart med alla andra klädesgrejerna då? Eller hur allvarligt tas det ? Eller hur mycket ska man bry sig? Jag vet inte. Jag kan inte bestämma mig, men det är en en kulig grej att tänka på såhär under jobbdagar när man borde tänka på ca 50 viktigare saker samt packa inför helgen, städa hemma, duscha och tänka på framtiden och boka tid för visdomstand-avrivning :)

Men fattade tillexempel aldrig att kimono-trenden för 2 år sen faktist upprörde kimonobärarnas urprungliga människogrupp? Och då var jag en som ägde en kimono i alla mönstrar/färger och materialer. Utan att ens tänka efter så fladdrade jag fram i min kimono som en jävla queen, utan att ens fatta att är det nu jag borde använda min hjärna och faktist ifrågasätta.

Dehär är ett ämne som kommer spinna sönder och sluta med att man går runt i en potatissäck för man vill int behöva tänka på livet utanför min potatissäck. Ba, do no fucking harm you retard. Eller som schnelly brukar säga, att man bara vill flytta ut i skogen och bo i en hydda och äta blåbär. Utan att ändå äta björnarnas blåbär då. und cirkel after und cirkel u knoe no ending.
Mina inlägg blir så jävla långa för jag spinner på allt som en jävla katt. Aja, googla på om ni också vill sitta och slösa er tid på att ifrågasätta allt i livet. För 30 min sen visste jag inte ens att dethär va en grej att tänka på och nu sitter jag här och tänker på att om jag som vit privilegierad normalviktig tjej med fin familj och regelbunden inkomst och tak på huvvet verkligen ska störa nån mer än vad jag redan gör med att bara ens exsistera.

Jag visste inte ens att det var skitorespekterande att bära en såndär indian-fjäder-krona som jag som den efterblivna fjortisen sku helt bra ha kunna hoppa runt med, som dessutom är ljusröd som glittrar i alla regnbågens färger, nästa sommar. Utan att es fatta.

Jag fattar inte ens själv hur jävla lite det är som jag inte fattar ännu TÄNK VAD HÄRLIGT ATT MAN LÄR SIG HELATIDEN. Lär sig mer om allt och blir mer och mer knäpp i huvvet (och skeptist och introvert) för man ser så tydligt hur lite man fattat innan.
Nu ska jag ta och börja räkna ner sekunder tills klockan blir typ 5.15 och jag ska släpa min sovande röv till shellys partybil föratt starta resan mot 100 margaritas och glittrande ögonskugga.

(hur härligt är det inte att kunna dela "vän" filtern med sin telefon btw <3 "try with a friend" yes sure! come here my sweetheart <3")
BLIR ALDRIG TRÖTT PÅ MITT LIV ALLTSÅ SÅNTHÄR GÖR MIG SÅ JÄVLA GLAAAAAA

(och ja, jag har alla tatueringar som en riktigt white trash har, kors hjärta och ankare och sångtext från the beatles I knowwww, and now the dogfilter I don't know how to handle thissssszzzzz)

Likes

Comments

Hade lust att skriva "onsdag" och leva i en lögn i typ resten av dagen. Men det är först tisdag och denhär veckan går nått förbannat långsamt. Eller jag gjorde igår allt som stod på min "gör före torsdag" listan för jag vill bara ha allt gjort så att det riktigt just precis nu blir torsdag och jag kan stänga dörrn på restaurangen och ringa shellynator och skrika typ JA POPPAR SKUMPPAN OM FEM.

That princess ska ta och fylla år på torsdan, 23 hela. Idag fyller systern min 25. Vem fyller ens 25 det känns stort att ha klara av 1/4 av livet levande (som folk ännu säger vara den kuligaste delen av livet, sen går det bara neråt) (haha) (skoja) (eller)
Som gäddan på moset tar Edna och fyller två imorra. Hur kan alla mina favvosar fylla på raken efter varann är det nån grej att kräftans alla favvosar ska vara vattumän (?) i sitt stjärntecken. Vattumän eller kräftor såklart kräftan äger ju ändå över alla med sina klor ba chip chop cutting shit outofmylife.

Hursomhelst, syster kom igår hem till mig föratt äta födelsedagsbulle (det var bara jag som åt bulle) och presentgivning (det var bara hon som fick present). Sen börja vi snacka om ruissi (jag tror jag tog upp det och tvångsmässigt fick henne ivrig och med i diskussionen) och jag vill ha sommar exakt nu. Jag vill ha helgen innan när hela staden börjar ha en såndär spännande spänning av typ nervositet och iver och tomma alkoholhyllor i butikerna. När shelly den hurten har tagit sig till ruissalo på promenad och skickar bild (fick en sånhär förraåret) *DOm HAR BÖrJAt BYggA UPP TÄLT rEDaN juLLAn!!!!*
* bild på 7 stolpar upp från marken* <3

Påtal om ordet "börja" så skrev jag det som "börga" ännu för typ 5 år sen.

MEN tillbaka till ruissi, skoja, enough ruissi för det är först januari. (jag vill ändå prata ruissi och fråga typ HURDAN GLITTER SKA DU TÄCKA ANSIKTET MED DENHÄR GÅNGEN??är glitter inne längre eller är det bara jag??) (måst lugna ner mig, blir dock bara så jätteglad av tanken att slänga håret i traditionella bullarna och sen ba cykla ut och känna sig jättelycklig åh) (jättelycklig =jättefull)

Tillbaka till favvolinas födelsedag vilket vi ska fira genom att vara fulla och ha enorm krabbis i grannlandet rakt ner. Minns när vi åkte till danmark med samma mål och det blev ju ENORM succé. Enorm succé för båda fick anusdödkrabbis där och som plus i kanten trodde vi att hade slut på varje slant efter första kvällen och kunde inte checka upp hur mycket pengar vi hade pga wifibrist huaha.
Förväntar mig nått liknande av denhär helgen.
:)

Jag skickade btw tillbaka min nackmassör. Kände mig som en tönt som behövde den så ska bara fortsätta sitta på golvet och göra nackstretchar och hata mitt liv.
Sen kan jag informera att glassen på söndan gjorde inget negativt med min kropp, fattar int ens varför jag kände att jag behövde stå där framför spegeln och undra. Blev jättelycklig när jag åt de och nu känner jag inget speciellt. Tänka sig.

Nu drar jag, har kycklingklubbor som mat idag ska äta minst hundra. Det är då alltså små benen till 50 kycklingar? tar mina ord tillbaka. Börjar er hjärna också spela upp slaktfilmer man sett sådär bara från minneskammaren ibland. Jag hoppas det för min hjärna gör det jätteofta. också typ när jag går in på HM och plötsligt ba hör nån artikel i högläsning i hjärnan om hur skit hm är. Går till zara och hör samma högläsning. Tvingas ifrågasätta allt. Ser själv int nått större problem med det men om jag gick till doktorn skulle jag säker få sjukledigt av livet i typ 4år. ajajajaja

Här är 7 av mina senaste youtube-sök. Rekommenderar domhär före slaktfilmer. Eller direkt efter om man vill glömma det man såg för stunden. Karen allen ska påriktigt vara "kalen allen" skitkul. How ro stretch shouldera ger bra resultat. tack.
Min ruissioutfittestning från förra året åh <3

Nu drar jag och drömmer vidare. Hejdå.

Likes

Comments

Jag stod just framför spegeln, drog upp tröjan och frågade högt om denhär kroppen verkligen behövde få i sig glass nu bara föratt munnen min var riktigt jävla sugen. Glodde en stund från två olika vinklar och tänkte att glass på en söndag måste ju få vara lika självklart som respekt och uppskattning. Som inte alls är självklara saker men borde vara. Äter glass nu hursomhelst, himmelska hallon heter den. gosåtusan.

Har nu senaste två inlägg skrivit nått om mina drömmar och nu ska jag skriva en till som jag mött på:
Mysstolar på biosalong (i åbo). Mysstolar åt singla för dom ska ju naturligtvis också få ha det skönt, typ med liten massageallternativ om man vill, eller så att benen skönare går att lyfta upp och sånt. Men sen också mysstolar för par/dejt/kramiga människor. Gärna en typ egen liten mysbox med såpass höga armstöd att man inte behöver se rakt på kärleksparet brevid som mysligger där och kramas med armarna runt varann och med fingrar strykandes genom hår. Nu menar jag inte att parboxen ska vara nå knullbox men ni fattar. Man kan ju ta den med kompis också om man ba vill slöa som på soffan hemma. Okej, det var min dröm.

Drömmer också om att fara till IKEA det var länge sen. Vem vill fara till IKEA med mig gärna nästnästa vecka för har ej pengar på mig alls just nu mvh slutet av månaden.

Var och såg på THE GREATEST SHOWMAN igår med Elina och först blev jag helt kär och hade ont i kinderna för jag suttit och typ lett hela filmen, skickade snap till pirre direkt efter filmen och skrek typ JAAAG HAR SETT VÄRLDENS BÄSTA FILM KOM OCH SE DEN MED MIG (hon svarade ja, blev gla). Sen kom jag hem och läste om filmen och fick mixed feelings för den var baserad på true story (det är sånt man glömmer kolla upp när man ser att Zac Efron är med i en film, bokar biljettet och tvingar närmsta vän komma och se den omedelbart) hursomhelst så spelades ju filmen på cirkus och där fanns det djur (som i filmen var datorgjorda) men ändå när den var baserad på true story så fick jag lite svårt att vara för det betyder att dom gör en jättehärlig musikal av nått som inte alls varit härligt från första början ? Att ha djur på cirkur idag är inte härligt och det har absolut inte varit härligt förritiden ? Känner typ att om filmen nu måste vara baserad på true story så gör då en dokumentär istället och om man då vill göra en ack så jättejättehärlig musikal om cirkus, så gör då en sån hittepå film ? vetni? Jag vet jag kanske har konstigt sätt att tänka på men får såndär äckelkänsla ? Tycker inte riktigt om glorifierade storyn.

Aja, enough om filmen. Ja ger den ändå 4 stjärnor av 5 för den var jävligt fin på många andra plan med människor och olikhelt och shit och ska definitivt se den igen (om jag inte blir helt dränkt i äckelkänslan att jag pånåttvis känner att jag stöder att ha djur på cirkus genom att se på denhär filmen).

Nu byter vi samtalsämne. Jag hade jättegulligt hår igår.
Jag vet inte varför bilderna har helt olik nyans på håret.
Eller kanske jag har så. Ibland brunt ibland rött.
HEJDÅ

Likes

Comments

Hej det är jag, kvinnan som kan döda för fredagar. Döda för fredagar och föratt få se Thomas Stenström live. Krama honom lite och skrika med när han sjunger JAG GER DIG AAAALT JAG HAR DU FÅR DE SISTA JAG HAR KVAAAAR VARENDA ANNNNDETAG VÅGAR DU SÅ VÅGAR JAAG och typ fällan en liten lyckotår och känna mig lite kär för allt är härligt? Drömmer om det nu (drömmer delvis mig tillbaka till förförra sommarn när vi med elina for och såg veronica maggio som sen hade Håkan hellström som gästspelare och mina tårkanaler blev okontrollerbara niagarafalls)(kände mig kär då). Drömmer också om att äta på Ruisrock? Allt på ruisrock är härligt men ser framför mig den stunden när man ät hungrig och letar efter nått gott och sen köar man och väntar och får sin portion ? Det rankas lätt högst på tabellen hur-lycklig-är-jullebulle. Plötsligt blev marimekkoklänningen i förra inlägget helt på bottennivå på lycklig. Plocka svamp drömmer jag om tho fortfarande.

OKEJ tabeller går 1: lyssna på Thomas stenström på ruissi och samma sekund som han slutar spela så inser man att man är hungrig och så far man och hämtar nått älsklingsmat och solen gassar (men som tur han man nån sliten Karhu-lippis man stulit av nån främmande). Sen står man där med munnen full med mat och skallen full med alkohol och skon full med sand och kroppen full med lycka med en härlighärlig hand runt midjan och älskar livet (eller mer realistiskt: står där ensam för har tappat bort alla, har skavsår i foten och slut på batterin i telefonen(dehär passar int i i min lyckolista så vi tar int me dehär)).

Tabell punkt 2 på lycka: Att hamna i koma, men sån koma att man är kindof medveten och hör ändå vad dom andra säger. Lyckan här sku vara om dom alla andra sku säga "ånej julia vår käraste älskling och vän som alltid är så glad och snäll och ombrydd du måste, du måste, kämpa julle du måste klara av dehär för vi älskar dig" sen sku doktorn komma och säga att jag behöver nån organ translpant föratt överleva och alla sku bara skrika i kör "jag ger den !!!! julssan MÅSTE ÖVERLEVAAA". Det skulle göra mig lycklig, mvh en med komplimang/bekräftelsebrist hihi.
(mer realistiskt parentes: två pers kommer dit och ser på mig och säger typ sinssemellan att "hon ser ut som en säck av potatisar när hon ligger där sådär" "månne hon pissar och skiter i blöja eller hur månne funkar såntdär i koma")

: helpmei'mdeadinside )

Skoja. Vem är dead inside på en fredag det är ju dagen när prosecco hälls ner från halsen tills den bubblar upp i skallen och allt känns härligt. Har lust men prosecco får jag nån med på prosecco idag ????? Knappast, har bara tråkiga kompisar som aldrig orkar göra nått. . ... . . . . . .. .. .. . . säger alla som ska beskriva mig.

:(

Vill ni veta nått som hände igår? Jo, på kvällsjobbis presentera vi menyn före servering. Menyn löd typ förrätt plaplapla varmrätt kikärtsgryta med curry och ingefära plaplapla efterrätt kaffe plapla. Allt bra, alla hade koll. Tills jag serverade portionen och fick frågan "är dehär bolognese".

:(

Nu ska denhär fredagsälskaren fortsätta älska fredag och börja smälta på faktumet att proseccon knappast kommer glida ner för halsen min ikväll. Måst köpa typ, choklad. Problemet med mig och choklad är att om jag äter choklad idag så kommer jag vilja ha choklad imorgon också, och iövermorgon osv. Är så otroligt mycket på helt gränsen till sjuklig sockerberoende helatiden att det inte ens är kul.

:(

Edna är härlig, kan ni fatta att hon fyller TVÅ nästa onsdag????? Min pyttelilla partypärla är 12 fucking människoår nästa onsdag.
Dom två andra bilder är bilder på mig med två vardagliga ansiktuttryck :)

EDNA ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIGT GULLIG AAAAAAAAAAAAAA

Likes

Comments

Hej! det är jag igen! det känns helt otroligt!
Nått annat som känns helt otroligt (och kränkande) är att jag, som en 22 årig annors helt frisk homosapiens, har alltid välldigt stela axlar, allting är i_klämm_. Och nu idag när jag igen satt på golvet i alldesvärre yogaställningar i 1 timme och följde youtube home tutorials för ajsåhelvete-spänd-övrekropp-for-singels-who-dont-have-anyone-tomassage-their-poor-body så blev jag less för allt gjorde enbart ont. Då så tog jag mitt finger och skrev i googel nått i stil med ”hjälp mä satan får ångest av bara tanken att nån främmande ska röra min nakna övrekropp men hur ska en antisocial slippa gå med axelont heltidän hjälp mä”. Då kom denhär apparaten upp. Beställde skiten, var nöjd och satt och drömde med dräglet rinnandes för det kommer bli så skööönt den ska knåda sönder mig TILLIKA som den värms upp och är varm JAG ÄR MARIA MONTAZAMI mitt liv nådde just en vändpunkt helt ärligt så känner jag mig just nu _ly_ck_lig allt är fan _bra_.
Efter dehär kände jag mig kränkt.

????????? Tack???? Jag är faktist också en stelnacke ??? Och är inte ens jättenära 70 ännu?
Har lust att skicka in mess som lyder typ ”hej retards det finns faktist ingen åldersgräns på när man får börja känna sig skit i övrekroppen”. Men gjorde inte det, svalde bara faktumet att min kropp är nästan lika gammal som mormors.

Påtal om mormor så hälsade jag på gamlingarna idag. Älskar dom. Morfar hade halkat igår och slagit knän och handleden och mormor satt och klätade bephanten på morfars sår och frågade om han hade mer ont nånstans idag. Förde födelsedagsblommor till mormor som fyllde 65 och hon satt dom i den finaste krukan hon hade på hyllan. Sen kollade vi på ny bordsduk till mormor från marimekkos hemsidor. Drack kaffe och satt helt tyst bara och såg på nått från tv. Mormors hörsel är lite svag så hon har fått ettpar bluetooth hörlurar kopplat till tv:n så hon sitter med värsta jbl lurarna bara föratt höra vad miss marple säger i rutan. Allt där är härligt och allt där får mig så starkt å känna att jag inte vill ha nått annat än sånt. Omtänksamt och härligt bara.

Aja, var på jobb igår på en beställning med 50st folk i typ 60-90 års ålder (målgruppen för min nackmassageapparat då) och där va en tant så full att hon hade 1) köpt ca 40st små trisslappar att delta med i nått bingospel med vinster 2) hon nös rakt i hennes lapphög så att alla lapparna flög åt alla håll.
Härligt.

Nu har jag varit vaken alltför länge, ska börja sussa och starta nedräkning till första februari då jag har en arbetsvecka på bara fyra dagar. Älskar såna special kortveckor.
Okej nu drar jag, nattis fnattis!!

Likes

Comments

Hej det är jullebullekebabrulle (fast diggar nu juppepuppe också som jag hörde igår för första gången) (lite gullig sådär, så länge man int har munnen full med soppa, hatar att uttala dubbel-p med mycke soppa i munnen fan omöjligt)(tror jag fått trauma för nån just frågat "va äter du" och jag har varit tvungen att svara soPPa och sen har allt skitit sig och jag har haft soppa över hela tröjen rinnandes ner från munnen). Jag har sovit dåligt som ett as.
Sådär riktigt förbannat jävla skitdåligt, sådär level liscodisco efter ruissi- dåligt ???? Jag söp inte ens denhär helgen ? (Fast har ni märkt att man ofta mår baksmälla på helger fast man int supit ? Jag har iallafall ofta på mornarna att jag spyr lätt om jag ätit morgonmål för tidigt, så då hänger jag där över byttan och tänker att jag inte ens behöver supa föratt spy på lördagsmornar)(och om man inte spyr så mår man annors bara som en fläskval som blivit under en jävla asfaltpress). Varför hoppar jag in i parenteser helatiden jag tappar röda trådet ( du tappade röda trådet redan när du böt bloggnamn från lifeofus till juliaskottar) (va de ens juliaskottar? minns att jag hade nån blogg efter eller före också? minns fan ej har bloggat i tusen år på några olika bloggar)(när hade vi juliasblogster?)(skitsamma ni behöver int svara dethär är ingen gallup om vem som vet bäst) (KAN JAG REDAN FÅ PRATA OM HUR SKITDÅLIGT JAG SOVD INATTTTTTTTTTTT ???????)

Jag sovd skitdåligt. Var skittrött men låg och rullade tills klockan blev typ fyra. Kvart över fyra börja ja slå huvvet i elementet så hårt att jag svimmade (skoija, hade lust tho). Tror att sista gången jag såg på klockan så visade hon typ 4.30 så antar att jag somnat sen. Hursom, SKÖNT ATT SOMNA TÄNKER VI, NEJ för jag drömde om att slakta grisar. Ja slakta grisar i två timmar och sen skrek väckarklockan. Ville skrika tillbaka. Skrika och gråta och sparka och slå huvvet i elemnten (igen) så hårt att jag sku dö.
Eller int dö-dö, det känns läskigt. Ska man ba lämna sina husdjur efter sig? Husdjur litar ju på att jag stiger upp och ger dom morgonmål, pussar och kramar. Jag litar int ens på nån i min närkräts sku själv ta hand om puppena ja tror att dom sku omplaceras nånstans jättekonstigt?? Typ separeras?? Får panik bara av tanken jag får inte dö före dom två vi ska leva livet ut alla tillsammans som tre jävla powerpuffs.
Hursom, det var stooryn om min skitdåliga natt. Nu är jag på jobbet och just när jag nös så kändes det somatt jag sku svimma. Hur trött är en kropp som tar en nysning som en tredjevärldskrigs jordbävning. Nu sprack min bralla också mellan bena. Jävla drdenim som ba plötsligt en dag ger upp. Eller jag fattar, hittar ju mig själv i den sitsen en gång per vecka who am I to blame them.

Ska gå hem idag och sova. Fast det är också jättedåligt för då sover man int på natten igen? Borde ju fa och plocka svamp eller nått annat härligt. Jag drömmer fan om att plocka svamp jag vet int ens varför, har en såndär romantiserad bild om det hela att det bara_är_härligt. Typ som vara på stugan klädd i enbart klänning från marimekko och int ha trosa eller bh. Bara jätte_härligt?

Nu fick jag sånhär pressande stresshuvudvärk som en jävla tight mössa runt huvvet och ögonen värker. Oskönt. Mår också dåligt för drack en vaniljakaffe som morgonmål för jag tyckte synd om mig själv och jag vet att jag tycker vaniljakaffe är gott men nu känns det ba skit. Allt känns skit. Och allt jag vill är att gå runt i marimekkoklänning, ha morgonrufsigt hår och känna sommar under tårna. ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT AV EN som har runda 3€ på kontot, hår som är glänsande av helgens oljebehandling och det är typ -15 under tårna. Aldri ska man få ha det härligt fan.

Härligt är tho ljudböcker ? Är så imponerad av folk som läser in såna ? Det är ju jättebra läsare ba babblar på och artikulerar och har sig. Själv kan jag knappt ens prata eller uttala bokstäver korrekt för min tunga är i vilotillstånd och har int lust att röra på sig. Blir imponerad av många jobb, jätteimponerad av typ massörer. Vem fan orkar vara en massör på heltid jag orkar knappt ens massera i 5minuter är ens massera ett ord mera. massera massera massmörda mandelmassa massaker maskingevär.

Nu drar jag. Är vi okej med det? Jag känner att vi gått igenom allt aktuellt från idag.
Tack hej.

bild 1.Har haft dehär blåmärket sen nyårsnatten. Dvs 15 dagar. Det är fan rekordlängd på blåmärke. Dock minns jag inget från den natten så jag kanske gått in i alla åbos järnrör med vaden före, only god knows.
Bild 2. Från dendär natten när jag trodde mig kunna spela gitarr
Bild 3. Såhär vill jag se ut nu. Inget annat. Ska fan sy själv dendär klänningen åt mig. Tips alla framtida födelsedagsklappsköpare: jag vill ha presentkort till marimekko. Presentkort till marimekko och ett badkar att mojsa i, perfekta avocados och 10timmars häng med en hundvalp <3
Bild 4: Fin låt. Fin låt som ja sku kunna sjunga och spela på gitarr på stugan i min marimekkoklänning. DÄR har vi mitt drömlig. drömliv menar jag. eller drömligg jag vet int, det är ju bra att drömma om att ligga med sig själv det tyder väll bara på frisk självbild.
hehe.

Jag sku fan kunna döda för dendär klänningen.

Likes

Comments

Jag älskar fredag. Fredag är bäst. Läste att nån kvinna gift sig med typ en skittlespåse i amerika så jag kan säkert gifta mig med fredag. Har tillochmed hittat en tjej i finland som gör skitfina ringar (varför jag såg på ringar var föratt pirre har förlovat sig och jag är jätteglad för hennes skull men det väckte ju såklart grov avundsjuka/ångest i min lilla efterblivna hjärna så jag to och satt hemma och ville också ha en ring och grätskrek typ JAG VILL OCKSÅ VARA SKITMYCKET ÄLSKAAAAAAAAAAAD ( så som just dom två är kära då, vill int ha nått såntdär jävla bullshit med respektlöshet och osäkerhet och otrogenhet och fyfan). Aja, nu är jag bara nöjd över att jag har hittat dom perfekta ringarna, halva jobbet är gjort färdigt för framtiden så sånt är ju skönt.  ..... eeeeeh

Jag har haft en skön start på 2018. Förra helgen var skön. Skön tills Elina sa till mig att jag inte kan spela gitarr när jag satt och fullhjärtat slet mig igenom sången it's a heartache (jag kan ju inte spela gitatt det är ju fakta jag tror jag rört i en gitarr 3 gånger under mina 22 år)(ändå blev jag lessen i hjärtat i några sekunder) (Tror också jag blev så chockad för elina är den vännen som skriker FAN VA BJAAAAAAA fast allt skiter sig på alla möjliga sätt, var helt enkelt inte beredd på att höra av henne att jag inte kan)
Sen har jag hälsat på mormor och morfar och älskat varje sekund. Har fått 114€ pengar tillbaka från lindorff för jag betalar för mycket åt dom (sånt är ju ändå vardagslyx lemme just say). Sen har jag köpt en jättefin tröja och fått mess KÖP EN SÅN ÅT MIG MÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!

Sen har jag haft en helt basic liten torsdags-grovångest hela dagen igår. Allt kändes hemsk. Att vakna, att cykla, att jobba, att andas att äta att svälja saliv att ens ha ett hjärtslag kändes hemskt. Allt kändes hemsk. Ångest är fan vidrigt det ba bildas upp i från ingenstans och på några timmar är den helt outhärdlig och sen skriker den ba HALOO I'M HERE TO FUCK THINGS UP.
Och jag menar, jag hör ju vodkaflaskan skrika den meningen helatiden och jag älskar de men när ångeselefanten gör det så vill man ba gråta. Gråta och spy och sätta musik via hörlurarna på så hög volym att hjärnhalvorna vibrerar så kraftigt inne i hjärnan att man inte mera känner nått annat. Inget annat för den stunden. Sen snackar man me mamma och sväljer gråt mellan orden för man vill int gråta för man har ingen förklaring på varför man är less. Man ba är less. Less på allt, less på hela framtiden och nutiden, less på alla och sig själv. Ba en bulldeg som jäst över och allt man drömmer om är att dra bort. Dra vittuun täält helt enkelt.

Aja, idag känns de mycket bättre. Förutom att jag just käkade chips och dom var så stora att jag typ rispat upp hörnen på mina läppar. Det är nog typ jätteoskönt. Ajaj.

Jaja men okej. Det var dom 12 första dagarna av 2018, jag är nöjd ändå. Har fortfarande bra feeling av 2018, ska ta en varm dusch nu och sen äta godis hela kvällen.

Ajöken! 💖

(Jag vet inte har bilderna nått med nått att göra, jag ba laddar hit dom, ha förståelse med mig)

Likes

Comments

Vi lever i ett samhälle där det är mera normalt att avguda nån annans kropp framför sin egna. Där vuxna skrattar och säger att ”vänta bara” när en säger att man inte vill ha barn i framtiden. Där en osminkad tjej får creds föratt våga gå utan smink på stan. Där influencers som skriver/pratar om vardagliga saker, som tex. mens, hyllas föratt dom vågar ta upp sånt (som borde inte ens vara tabu för nån?). I ett samhälle där jag fortfarande får se reklamer om hur jag snabbast får en sommarkropp. I ett samhälle där en tidning skrev att en full tjej aldrig ska gå ensam hem från klubben för att det finns risk för våldtäckt. Heller ska en tjej inte ha höga klackar för det är svårare att springa i såna ifall nån skulle börja förfölja henne.
I ett samhälle som ställer massa utseendekrav och sen spelar reklam på radio om hur billigt det är att göra skönhetsoperationer. I ett samhälle som tjänar pengar på osäkerhet. Fortfarande i ett samhälle som äcklas av håriga fittor, ben och armhålor på tjejer.
I ett samhälle där alla uppmanas vara hur dom själv vill samtidigt som det visas tydligt att om man sticker ut för mycket så är man fel (eller enormt modig). I ett samhälle där en kille får vara sjukt_jävla_kåt men tjejer ska helst hålla sånt dämpat (fast i sängen ska ju en tjej vara värdens åmigaste sexstjärna och ge den skönaste deepthroat avsugningen till killen (till killen som inte ens kan tänka så långt att tjejen kanske också vill komma)). Det är högstantagligen nått fel på en tjej som är länge singel (eller så ryktas det att hon slampar runt), men när män är länge singla så handlar det ju bara om att dom vill knulla runt och leva sitt *galna* boys will be boys-life.
Jag har pratat om att skriva en bok och saker som borde vara fucking självklara, del 1 handlar om dendär äckliga hetsen kring sommarkropp och del 2 får blir allt övrigt.
Det finns killar på jodel som skriver och frågar hur dom inte ska få utlösning så snabbt under sex och sen får dom tusen tips på hur dom håller längre. Samtidigt finns det tjejer som beskymrar sig över varför det tar så länge för deras killar att komma och om det är nått fel på _henne_.
Jag blir helt knäpp.
Det finns folk som vill spy på tjejer som snusar men att det är helt okej när en kille snusar. Människor kräver bekräftelse på heltid av andra, människor gör allt så att andra ska tycka om dom istället föratt lägga tid på att faktist själv tycka om sig själv och bara börja skita i andras åsikter.

Jag blir helt knäpp på allt jag vet inte ens hur jag ska kunna hjälpa till. (hjälpa mig själv vet jag, skiter bara i allt. Hur ska man få alla att göra det ? Vad ska jag döpa min bok till så att alla som behöver läsa den kommer verkligen att läsa den ? "Sommarkropp på bara 10 sekunder !!!!!!" sen kommer alla IQbefriade öppna den och sen kommer det stort stå DU HAR REDAN EN KROPP, NU BEHÖVER VI BARA SOMMAR. SKIT I SOMMARKROPP SOMMARKROPP ÄR FAN NÅTT IQBEFRIAE HAR HITTAT PÅÅÅÅÅÅÅÅÅ),
Hatar alla reklamer och filmer och ”roliga” bilder på instagram som i ena bilden har en färdig fixad tjej påväg till party och på andra bilden samma tjej med samma kläder nu hukandes föratt snabbt ännu raka fittan, ovanför står det typ ”in case of”. In case of vad? Som att en orakad fitta inte skulle kunna ha bästa sexet? För om hon själv älskade att ha rakad fitta så hade hon väll uppenbarligen redan haft det?
Jag vet inte ens hur jag ska formulera mina meningar så att jag inte bara flummar ut min frustration helt fel (och får en kommentar som lyder typ ”jag ville faktist själv skaffa hair extensions och älskar att sminka mig och vara helt rakad och deepthroatta killar”)(zzzz)

Jag blir så trött. Ända som tröstar mig är vetenskapen om att vuxna och barn blir mer och mer kunniga och kanske nästa generation kommer uppfostras till vett redan från början föratt ingen kommer längre skriva/läsa cosmopolitan om 10 år, ingen kommer lära barn längre att rosa är tjejfärg och blå killfärg, det kommer inte ens stå dendär jävla äckliga rubriken som lyder typ "KROSSA NORMEN OCH BÄR ROSA SOM KILLE" för där säger man helt rakt att det är en norm och just den sekunden tappar jag hoppet igen, skriva ba "stiliga kläder för killar" och ba copypastea dit en rosa kavaij. Och sen låt saken vara. done. det är bara en kavaj med en färg. inget konstigt med det.
Om inget ändras och min frustration växer så kommer jag snart bli en extremistfeminist på instagram. Vilket kan bli klumpigt för uppdaterar aldrig instagram, tar aldrig plats och jag heter yolojullan där, så vi får hoppas att vi inte behöver göra det.

Tackhej!

(nästa gång hoppas jag att vi snackar typ tänder vid oralsex, poppers och perfekta avokados igen. Hade bara dehär på hjärtat idag. Blev trött. När snöbollen börjar rulla så börjar den.)
Nu ska jag äta potatismos och svampsås. Ta hand om er.

Likes

Comments