Ta körkort

Det är verkligen allt jag tänker på nu, jag är så galet taggad på att fylla 18 och ta körkort! Vet inte hur intresserade ni är av sånt här men tänkte uppdatera er lite om hur det går för mig så får ni säga om ni vill veta mer?

Jag började iallafall köra litegrann i höstas men bara på raksträckor och runt i cirklar där jag körde på huvudled, men började köra på körskola i januari (och jag fyller 26 maj). Köpte 10 lektioner och började med teorikursen direkt som består av 6 stycken tvåtimmars lektioner. Så gick på dom i februari och körde några lektioner, vande mig med trafik ganska snabbt så fort jag började köra på trafikskolan och sedan dess har trafiken inte direkt varit något problem. Så nångång i februari började jag köra till ställen med pappa också, t.ex. om vi skulle åka till Ica Maxi eller hämta min bror från träning. Har även gått rick riskettan och den gick jag i mars (tror jag?).

Nu känner jag mig väldigt van, verkligen inte klar men jag känner mig trygg och har kontroll vilket är jätteskönt! Det stora momentet jag har kvar är motorväg som känns lite nervöst men tror det kommer gå bra. Jag har gått 9 lektioner och har änsålänge 6 till inbokade men har köpt 10 till så har 5 "till godo". På elevcentralen som min körskola använder finns teoritester som liknar teoriprovet, man behöver klara 4 för att vara "redo" och jag har hittills klarat 3 vilket jag är jättenöjd med. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna ta körkort veckan efter jag fyller, eller iallafall kort efter! Jag är så taggad på att ta körkort, det är helt sjukt.

Gillar

Kommentarer