Min lägenhet!

Heeej! Det var ett tag sedan, som vanligt hehehe... Jag har iallafall, som jag skrev i förra inlägget, flyttat till Linköping för att plugga. Så här har jag bott sedan 15 augusti, då hos en släkting fram till jag fick min egen lägenhet i slutet av september! Så nu har jag bott drygt en månad i min egen lägenhet, helt sjukt. En etta på 27 kvadrat, trivs superbra.

Såå eftersom jag nu har en egen lägenhet att inreda så har detta blivit typ det roligaste jag vet.. Så tänkte bara berätta lite och dela med mig av vad allt är från om någon är intresserad! Det jag nämner är det ni ser på bilderna ovan. Idag fick jag hem det sista "stora" för att göra lägenheten klar, nämligen min soffa! Den är från Mio och är en bäddsoffa, så det tomma utrymmet där bordet står kan man göra till en säng liksom. Perfekt om någon kommer och hälsar på! Finns även förvaring i divanen. Köpte till uppburen hemleverans med montering vilket är det bästa jag gjort, extremt värt (plus dom tog med skräpet, inklusive en träpall och träskräp som bordet var inpackat i som inte ens var från Mio, bästa).

Marmorbordet fick jag hem i fredags och det kommer från Trendrum, det var inte kul att bära och packa upp men det är såå fint och är verkligen nöjd så det var helt klart värt! (Och så kom Emil som hjälpte mig.. <3) Puffen jag har i rummet är också från Mio och det är även filten, den vita kudden och kuddfodralet som är sprucken velvet. Det gröna kuddfodralet är från IKEA. På bordet står Skultuna ljuslyktor som jag fick i studentpresent av några familjekompisar/barndomsvänner (<3) och några superfina marmor/mässing glasunderlägg som jag hittade på någon liten butik här i Linkan. Nästa köp är definitivt en matta, men efter det är det inte mycket kvar att fixa.

Utom det ni ser på bilderna har jag bara en säng från IKEA (bakom gardinerna ni kan se lite på bilderna), en IKEA-byrå med en tv på, sammetsgardiner från Ellos, en hall, ett kök och en balkong typ. Känner att jag inte behöver visa varje liten tallrik jag har, även fast jag tycker det är väldigt kul hihi. Nu har ni iallafall fått se lite av min lägenhet, jag är såå nöjd med den och det är så skönt att jag nu har en (typ) färdig lägenhet så det verkligen känns som ett hem.

Känner att jag kanske borde skriva något om hur jag har det, typ hur skolan är eller hur det är att bo själv, men detta blev ett väldigt långt inlägg haha så tar det någon annan gång ;) Hoppas iallafall att ni har en superbra dag! Puuuuuss <3

Gillar

Kommentarer