Inglot

Idag var jag. Emil och mamma i Mall of Scandinavia för första gången vilket var jättekul och det är ju sjukt stort! Fanns ett gäng nya roliga butiker, bland annat Inglot som jag adrig set i Sverige förut! Deras kändaste produkt vad jag vet är ju deras freedom-paletter som man gör själv, alltså köper en tom palett och separata skuggor som man lägger i (som t.ex. Mac), så självklrt var jag tvungen att köpa några färger att testa! Och det var ju såå roligt för mig som älskar ögonskugga över allt annat typ, att få gå runt bland 100-tals ögonskuggor i alla olika färger och nyanser och bara swatcha och välja bland alla.

Jag köpte (i ordning ljust-mörkt) färgen 355 som är en ljus, matt ögonskugga som funkar som en naturlig highlighter eller en bas att ha över hela ögonlocket, 342 som är en ganska ljus brun matt färg som är perfekt i globlinjen, och sedan köpte jag även 326 som även den är matt, men denna är mörkare och går lite mer åt lila/bugundy men en ganska kall ton, Kommer bli såå snygg i yttre ögonvrån eller för att ge ögat lite extra djup. Fick även en skugga på köpet som är mindre version (men passar fortfarande om man vill ha den i en palett, 0,6g och orginal är 2,3g) och jag valde en ganska mörk och kall grå färg som jag tror kommer vara snygg i vinter, t.ex. på nyår. 

Ögonskuggorna har jag hört superbra om och de jämförs med bl.a. Mac och Makeupgeek's, och de är verkligen svinpigmenterade och så lätta att applicera och blanda ut. Själva paletten har också grym kvalité och "locket" är magnetiskt så man vrider och lyfter för att öppna paletten vilket både är smidigt och roligt eftersom att det är lite annorlunda. Så nöjd och kommer absolut köpa fler av dessa! Paletterna finns även i massa andra storlekar. 

Gillar

Kommentarer